Zamieszczone przez
Kukit
Co mogę powiedzieć twardy charakter mam więc ciężko mnie przekonać.Tylną półkę musiałem przerobić bo była popękana i latała jak totalna ku... ;p co do nagłośnienia nie jestem typem wieśniaka który wsadza tubę i nie ważne że wszystko trzeszczy liczy się bas he.Jestem młody fakt ale ja chcę muzykę sam dla siebie i montuje nagłośnienie JBL nieco mocniejsze niż seryjne ale oczywiście zainstalowane w miejsca starych głośników i by brzmiało dobrze dla mnie a nie dla całego miasta.Roletki boczne wiem że brakuje rygla z tymi roletami wyszło tak że one były z boczkami ale boczki były szare więc do kanapy by nie pasowały i wyciąłem z nich rolety.Rolety nie wyglądają profesjonalnie jak już napisałem ale gdy nadarzy się okazja kupić ori boczki to oczywiste że je borę to jest tylko przejściowe.Kolor boczków być może zmienię zdanie i chociaż tą dolna część zmienię na czarno myślę że wtedy jakieś uznanie za trud mojej pracy będzie ale krytyka też się posypała.Lubie gdy ktoś mówi bez ściemniania co komu pasuje a co nie.Jednym boczki sie podobały jednym nie po prostu każdy ma inny gust jedni lubia balet a inni grzebanie patykiem w kupie ;d he