Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Ksw 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez phdream Zobacz posta
    Powiedz gdzie indziej ma wystepowac jak nie Polska?
    Mamed to zawodnik bez blazy. Pamiętam jego wypowiedź po kontrowersyjnym wyniku z Ryutą Sakurai mówiąc, że jest mu wstyd za pracę sędziów bo on tej walki nawet nie zremisował. Wczoraj z tego co wiem zagrał na nosie trochę organizatorom widowiska poprzez szybki koniec walki :)

A Pudzian póki co to chodząca ikona komercji, która nawet po walce wali podziękowania Pruszyńskiemu i Olimpowi za to, że bez ich pomocy finansowej nie trenował by w USA :) Żenada trochę (fakt wykorzystuje swoje 5 minut). Ta blaza stawia mnie jako kibica z kijem w oku !! niestety.

Wynik musiał być taki skoro "blachy pruszy..." był sponsoerm strategicznym Gali a przy okazji sponsorem głównym Pudziana !! Szkoda tylko, że praca sędziów doprowadza do tego, że następną galę obejrzy o jednego kibica mniej (czyli mnie) :)

Co powiedział Mamed o walce pudziana 2:53
    http://www.youtube.com/watch?v=_rI63Hgmaos
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 27-11-2011 o 15:43
    Pić trzeba ! Jeść można !

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    co do walki pudziana mam mieszane uczucia w 1 rundzie ewidentnie wygrał anglik w drugiej nie oszukujmy sie ale angol tez dobrze sobie radził ten 1 cios go zaskoczył no i na koniec pudzina się troszkę ogarnoł ale jednak z wynikiem tej walki sie nie zgadzam angol dobrze skomentował go na koniec

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Pudzian w US, to ogólnie pracował nad kondychą. To widać.. powiedzmy że kontrolował oddech ;) Ale technicznie to się uwstecznił.. znów cepy, dawał się obalać jak chłopiec.. W poprzednich walkach lepiej technicznie mu szło..

Co do Mameda.. Zawiodłem się, bo czekałem na widowisko.. Ale niestety przeciwnik był już na tyle poważny, że nie mógł odpuścić tej dźwigni i skończył jak dla mnie przed swoim czasem.. Szkoda, bo taka wygrana.. no nie robi to wrażenia.. Oglądając go czułem się jak na treningu Aikido.. Blech...

-----> www.e32.750i.pl <-----

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Walka byla dosc wyrownana ale skoro jest zaluga sedziow to obstawiam ze sedziowie teraz naprawili blad z ostatniej walki Pudziana gdzie powinni byli ja zakonczyc przed czasem po tym jak zamroczonemu Angolowi opadla garda i nie byl w stanie sie bronic- mysle ze kazdy kto ma troche pojecia o zasadach MMA sie z tym zgodzi :)

Tu w drugiej rundzie tez bylo podobnie- Angol przy bandach dostawal cepy nie broniac sie - czy byl zamroczony czy nie, tego nie bylo widac.

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    Oglądałem to kilka razy i muszę powiedzieć, że 1 runda jest niestety na korzyść anglika. A skoro 1 runda dla anglika to powinna być dogrywka.
    Nie rozumie ludzi którzy winią Mariusza za werdykt- to nie on go ogłosił ani o nim nie decydował...
    Od tego sa sedziowie... A jacy byli to to każdy widział:)
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    O poziomie Thompsona mozna sobie wyrobic zdanie ogladajac jego poprzednie walki. Jest to zawodnik bardzo słaby. Pudzianowski na jego tle prezentuje sie jako swego rodzaju dziwolag zupelnie pozaklasowy, wykonujacy jakies ruchy podobne do profesjonalnej walki. Pudzianowski to zjawisko marketingowe jedynie w tym sporcie i nie wydaje sie, ze mozna jego kolejne walki rozwazac w kategoriach sportowych, jedyny plus , ze popularyzuje ten bardzo ciezki sport. Thompson gdyby byl uczciwym sportowcem [czy cos takiego w dzisiejszych czasach istnieje?] nawet przy swoich bardzo ograniczonych umiejetnosciach powinien skonczyc walke w pierwszej rundzie, z zawodnikiem ze srodka stawki pudzian nie przewalczylby 60 sekund. Ma racje bytu jako zawodnik MMA tylko na takich polskich przewałkach.
    Pudzianowski w MMA to cos takiego jak Malysz w wyscigach samochodowych.
    Takie walki pokazuja tylko jak wazne sa umiejetnosci w sportach walki i ze zawodnik delikatnie piszac nienajlepszy i nienaiinteligentniejszy obala 'najsilniejszego czlowieka swiata' jak chce i kiedy chce, poniewiera nim po ringu jak szmatą i obstukuje łepetynę jak mlotkiem.
    Ostatnio edytowane przez Guner ; 27-11-2011 o 21:41

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 28-11-2011 o 09:17

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Chyba jednak Wam nie pokazali wszystkiego w tv :D
    Powiem Wam tylko, że Thompson prawie padł na deski w 2 rundzie. Ja najbardziej żałuję, że nie było 3 rundy albo dogrywki, bo była duża szansa na wygraną Pudziana przez TKO.
    Tyle ode mnie w temacie.
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Dlatego się zawiodłem na Mamedzie.. Bo normalnie to on tak walczy:

-----> www.e32.750i.pl <-----