No wreszcie ;D
Już miałam zamiar wybrać się do Zgorzelca i popędzić Cię Damianku ;D
Następnym razem wklejam fotki sama.
No wreszcie ;D
Już miałam zamiar wybrać się do Zgorzelca i popędzić Cię Damianku ;D
Następnym razem wklejam fotki sama.
Gratuluję wszystkim pomysłu i organizacji.
Natrafiłem właśnie na ten wątek i jestem pełen podziwu, że praktycznie poprzez sieć mogliście się tak zorganizować.
W przyszłym roku też się chętnie dołączę.
Pozdrawiam,
Kochani !!!!!!!!!!!!!!!
I bez kalendarza o Was pamietamy , aczkolwiek dziękujemy , nie mozna zapomniec , nawet na sekunde o Takich Cudownych Ludziach i o tak wielkiej pomocy , dzięki , której mogliśmy spokojnie zrobić Cudowne Święta , dzięki , której mogliśmy się starać o dodatek do mieszkania ( 225 zł ), dzieki , której w zimie nie marzniemy , dzieki , której na Naszych twarzach , pojawił się znowu uśmiech ;)!! i łzy szczęścia . Wiem , że słowami nie mozna wyrazić tego co czujemy i co poczuliśmy w chwili , gdy nas odwiedziliście . Jeszcze raz wielkie DZIĘKUEMY ...
Magdalena , Karol , Jakub i mała GoCha Sternalscy .
Zapomniałabym , miałam wysłać paragony i decyzje o przyznaniu dodatku mieszkaniowego , nie mam możliwości zrobienia scanu , mogłabym prosić o jakies namiary , na które bede mogła wysłać paragony itd pocztą , z góry serdeczne dzieki
Ostatnio edytowane przez joe white ; 30-01-2012 o 16:21
Mnie również jest baaaaaaaaardzo miło ale najważniejsze,że Madziula i dzieci miały trochę radości.Pozdrawiam i aby każdy rok był lepszy,dużo zdrowia i jeszcze więcej uśmiechu.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Jutro wysyłam pocztą paragony i resztę , dziekuje za miłe słowa i zyczenia , jeszcze raz serdecznie dziekuje , zyczę szerokości na drodze , wszystkiego dobrego oraz pozdrawiamy cieplutko ze Świdnicy . Pamietajcie , robicie kawał dobrej roboty , mam nadzieje ze w przyszłym roku również sprawicie taką samą radość , łzy szczęścia , rodzinie , która na prawdę tego potrzebuje , tak jak my w tym roku potrzebowaliśmy pomocy , jestecie Kochani ....
Dar serca ,pomysł ludzi :)
myślę że za rok, też pomoc z naszej strony dotrze do potrzebujących :)
HEj
Cieszę się że i ja moglem poznać całą Waszą rodzinkę :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Dużo zdrowia dla Was !! powodzenia !!
Pewność na każdym kilometrze ...