Chyba 11.12 Damian wybiera pieniądze o ile dobrze pamiętam.
Chyba 11.12 Damian wybiera pieniądze o ile dobrze pamiętam.
Właśnie!!!Kto jeszcze nie wpłacił żadnej kwoty,to prosimy to zrobić;)!! nikomu się chyba nic nie stanie,jeżeli podaruje nawet taką kwotę jak napisała dorka czyli chociaż 10zł.Niby mało,a jednak dla niektórych dużo i może pomóc nawet taka mała sumka!!Popatrzmy jakimi jeździmy samochodami,i ile one palą:D nie żałujcie potrzebującym,po przeliczeniu to tylko 2 litry PB.Miejcie ludzie SERCA!!
Chyba nadszedł czas (którego robi się co raz mniej) aby zwrócić się z prośbą do Administracji o rozesłanie do użytkowników forum 7er wiadomości PW z przypomnieniem że trwa akcja "Szlachetna Paczka" i zapraszamy Wszystkich chętnych którzy chcą przyłączyć się do pomocy Tej Rodzinie.
Dziękuję.
info o Szlachetnej Paczce jest na stronie głównej forum. Więc Ci co chcieli wpłacić zapewne to uczynili, a Ci co nie chcą będą udawać, że nie widzą lub zadawać pytania na które odp jest w temacie tym samym uniknąć prawdy, że wpłacić nie chcą.
Nie ma co ponaglać nikogo, bo wpłata jest dobrowolna, tylko Ci co wpłacili będą o tym wiedzieć nikt spoza listy podejrzewam,że nie będzie wiedział kto i ile itd.
Jeśli chodzi o kwotę to będzie ją znała osoba która wpłaciła no i ja :d
Co do tego kto wpłacił to tak jak poprzednim razem będzie certyfikat z nickami osób, które pomogły
I naprawdę nie ma co nachalnie nawoływać do wpłat jeśli ktoś jeszcze ma ochotę to najlepiej jutro wpłacić ponieważ w poniedziałek wybieram kasę i zabieram się za zakupy
pozdrawiam i dziękuję wszystkim za pomoc
Co do zawiezienia paczek to kto by chciał pojechać tam razem ze mną myślę że albo 17-ty albo 18-ty proszę wpisać komu jaka data pasuje a godzinę ustalimy
Dla mnie nawet to nie jest potrzebne,chciałbym tylko zobaczyć uśmiech na twarzach wszystkich członków rodziny,to daje ogromną satysfakcję,że choć w malutkim stopniu każdy z nas się do tego przyczynił.
Wielki szacun dla Basi i Damiana,pomagających w organizacji i wszystkich wpłacających.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
1960 złotóweczek :d
Ja mogę pojechać 17 lub 18 grudnia 2011 od godziny 10:00 do 20:00 jestem do dyspozycji.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 09-12-2011 o 15:15 Powód: Takie tam polityczne wycieczki :)
Pić trzeba ! Jeść można !