Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 111

Wątek: [e38] Moje BMW

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Witaj Aneta 77! Nie brałem udziału w tej dyskusji ale jak zapewne wielu czytam bo to dość osobliwy wątek.. a po Twoim ostatnim poście nie wytrzymałem i powiem tylko: i po co to było Panowie? A między nami: spokojnie możesz się chwalić swoją 7er bo masz czym! Życzę wiele przyjemności z użytkowania i zero komunikatów (z wyjątkiem: dolać płyn do sprysk.) :hah:

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    No widać co poniektórym fantazja dopisuje i czepiają się czego popadnie: tu kolejna edycja FULL opcji - panowie dajcie już siana każdy z nas ma swojego FULL wypasa i cały wic polega na tym, że każdy jest inny. Jak zwał tak zwał wiem, że jest tu kilkunastu zagorzałych przeciwników tego słowa ale kilka porównań od forumowiczów jest wręcz na poziomie podstawówki...
    Dreams from Dreams - 7er...

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    Witam kobitkę z charakterem. :what:

Nie będę drażnił. :D :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Cytat Zamieszczone przez aneta77
    Chciałam jeszcze dodać , że nigdy nie rejestrowałam się na żadnym forum bmw mimo że jeżdżę tym modelem od 10 lat bo zawsze wydawało mi się że ludzie na takich stronach się strasznie mądrzą, jak by to oni wyprodukowali ten samochód i pozjadali wszystkie rozumy. Pierwszy raz się zalogowałam ( NIE PISZĘ O WSZYSTKICH , BARDZO DUŻO OSÓB ZACHOWAŁO SIĘ JAK PRAWDZIWI FACECI I USTĄPILI KOBIECIE ignorując słowo "FULL") napisałam jedno słowo , które nie powinno mieć dla nikogo większego znaczenia , jak dla mnie nie miało , bo każdy wiedział o co chodziło ,a zobaczcie jak o to głupie słowo dużo osób się rzuciło do mnie . Każdy wpis musiałam się bronić i tłumaczyć , że to tylko potoczna nazwa. Ale nie, ciągle ktoś trzy grosze dodawał. Chciałam się pochwalić swoją 7-mką , anie tłumaczyć czy full jest poprawne i czy komuś się podoba to słowo czy nie. To że ono się nie podoba komuś to jest złe?
    Czy ja muszę używać takich słów żeby każdemu się podobały? Jeden lubi spojlery , a ja uważam że są paskudne, na przykład. Ale to nie znaczy , że ktoś ma rozmontować spojler bo mi się on nie podoba. najlepiej napiszcie jakie słowa można używać żeby kogoś nie zdenerwować. ( np. Mocny FULL może być - ale mi dogadałeś, - tragedia)
    Witam i ja ;)

Nikt się nie rzucił na Ciebie :) Po prostu małe sprostowanie :) Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    Witaj
    Mam nadzieje , ze sie zrazilas sie ale cie troszke rozumiem.Ja tez sie dobrze nie przywitalem i juz uslyszalem ze mam uszczelkę dolną tylnych prawych drzwi do wymiany. Ale nie patrz na to .Na tym forum jest naprawde sympatycznie. A co do wymadzrzania sie :jest to zrozumiale. Nie tylko wybralismy marke BMW to jeszcze 7-eczke!!! Tak tez nie tylko pokazalismy nasz wyszukany smak to jeszcze niezwykla wiedze motoryzacyjna. :D :D :D :D

Początkujący Użytkownik
    Witam i dziękuję szczególnie Wiesławowi , Pablo_gl, i Kronos-owi, widzę , że że są tu tez faceci z prawdziwego zdarzenia, którzy są wyluzowani a nie siedzą i tylko czekają na jakąś pomyłkę. Od razu się miło zrobiło. A jeśli chodzi o pasjonatów to chyba do nich należę, tak mi się wydaje, znam bmw od podszewki , i pod względem mechanicznym i blacharskim i wbrew pozorom mimo , że zazwyczaj faceci grzebią w autach to ja także to robię tylko że :D nie w autach tylko w BMW. POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    ha ha ha! bardzo mi się spodobało ostatnie Twoje zdanie:"że zazwyczaj faceci grzebią w autach to ja także to robię tylko że :D nie w autach tylko w BMW. POZDRAWIAM"
    Czyli że pojazdy dzielą się na dwie grupy: są auta i są BMW... hmmm tak czułem od zawsze Pozdrawiam!

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Dobrze, że się nie zrażasz Anetko bo tu jak w życiu jest pełna menażeria typów charakteru. Moim zdaniem to w tym najlepsze, że można wymienić swoje zdanie, spostrzeżenie popatrzeć lak to widzą inni i ewentualnie zmienić to czy owo. Niejednokrotnie są tu przypadki skrajnie "ambitne" lub pozbawione dystansu do tego co piszą i chyba to właśnie w tym jest najlepsze.
    Ja mogę Ci jedynie pogratulować zainteresowań i konsekwencji...
    Zapraszam na spotkania bo dopiero w REALU to grono zyskuje naprawdę bardzo dużo. Tak, więc do miłego zobaczyska i tak trzymaj. ;)
    Myślę, że przyda się tu kobieta charakterna...
    pozdrawiam ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

Początkujący Użytkownik
    Hmm, " charakterna", to słowo dla pewnej grupy osób,, czy to tylko przypadek?

Droga Anetko dla mnie po tym co tu sobie poczytałem jesteś naprawdę jak to się mówi bez urazy babka z jajami pozdrawiam a autko masz fajne Respect
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Uprawnienia umieszczania postów