Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 111

Wątek: [e38] Moje BMW

Początkujący Użytkownik
    Nie mogę się powstrzymać , żeby nie odpisać. "full" znaczy pełny ,pełny znaczy że czegoś ma bardzo dużo,nie znaczy że ma wszystkie dodatki jakie wymyślono , ale znaczy że ma dużo dodatków, "full" wersja to inaczej bogata wersja. Oczywiście jak ktoś ma sucharka z 4 szybami w prądzie i pisze full to też uważam , że marnuje potencjalnym kupcą czas. Ale samo wyrażenie ułatwia życie handlarza którzy mają rzeczywiście bogate wyposażenie. Tak myślę i dzięki za powitanie, BARDZO MI MIŁO. Pozdrawiam!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez aneta77
    "full" znaczy pełny
    to się zgadza...
    pełny znaczy że czegoś ma bardzo dużo,nie znaczy że ma wszystkie dodatki jakie wymyślono
    ...a to już niestety nie. Sprawdź w słowniku co znaczy "pełny"
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    full to może być ale " Mocny Full" :) 7er nie ma możliwości full-a bo część opcji wyklucza się nawzajem :)

Początkujący Użytkownik
    Nie czytacie co piszę , wszyscy mamy suchary a proste pełna opcja to fikcja . :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :razz:

Początkujący Użytkownik
    Chciałam jeszcze dodać , że nigdy nie rejestrowałam się na żadnym forum bmw mimo że jeżdżę tym modelem od 10 lat bo zawsze wydawało mi się że ludzie na takich stronach się strasznie mądrzą, jak by to oni wyprodukowali ten samochód i pozjadali wszystkie rozumy. Pierwszy raz się zalogowałam ( NIE PISZĘ O WSZYSTKICH , BARDZO DUŻO OSÓB ZACHOWAŁO SIĘ JAK PRAWDZIWI FACECI I USTĄPILI KOBIECIE ignorując słowo "FULL") napisałam jedno słowo , które nie powinno mieć dla nikogo większego znaczenia , jak dla mnie nie miało , bo każdy wiedział o co chodziło ,a zobaczcie jak o to głupie słowo dużo osób się rzuciło do mnie . Każdy wpis musiałam się bronić i tłumaczyć , że to tylko potoczna nazwa. Ale nie, ciągle ktoś trzy grosze dodawał. Chciałam się pochwalić swoją 7-mką , anie tłumaczyć czy full jest poprawne i czy komuś się podoba to słowo czy nie. To że ono się nie podoba komuś to jest złe?
    Czy ja muszę używać takich słów żeby każdemu się podobały? Jeden lubi spojlery , a ja uważam że są paskudne, na przykład. Ale to nie znaczy , że ktoś ma rozmontować spojler bo mi się on nie podoba. najlepiej napiszcie jakie słowa można używać żeby kogoś nie zdenerwować. ( np. Mocny FULL może być - ale mi dogadałeś, - tragedia)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW e32 740
    No to i ja się przywitam i pozdrawiam

A tak na marginesie nie ma co kruszyć kopii

"full opcja" to po prostu opcja + full :D :D :D

Początkujący Użytkownik
    TAKA PRAWDA, miło mi Grzechu, pozdrawiam cię również .

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Słowik
    He, he, Aneta powinnaś moim zdaniem zmienić teraz swój nick na "FULL OPCJA" ;)
    To by naprawdę pasowało.... ;)
    No jasne twoje życzenie dla mnie rozkazem! He, He

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Anetko :papa: bardzo miło nam jest ciebie gościć . ja w swoim imieniu i chłopców przepraszam za ich wymądrzanie się, są troszkę nieokrzesani to prawda, ale oni nie chcieli, sa przewrażliwieni na punkcie tych aut i tyle. A na zlocie będziesz?

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Chciałam jeszcze dodać , że nigdy nie rejestrowałam się na żadnym forum bmw mimo że jeżdżę tym modelem od 10 lat bo zawsze wydawało mi się że ludzie na takich stronach się strasznie mądrzą, jak by to oni wyprodukowali ten samochód i pozjadali wszystkie rozumy. Pierwszy raz się zalogowałam ( NIE PISZĘ O WSZYSTKICH , BARDZO DUŻO OSÓB ZACHOWAŁO SIĘ JAK PRAWDZIWI FACECI I USTĄPILI KOBIECIE ignorując słowo "FULL") napisałam jedno słowo , które nie powinno mieć dla nikogo większego znaczenia , jak dla mnie nie miało , bo każdy wiedział o co chodziło ,a zobaczcie jak o to głupie słowo dużo osób się rzuciło do mnie . Każdy wpis musiałam się bronić i tłumaczyć , że to tylko potoczna nazwa. Ale nie, ciągle ktoś trzy grosze dodawał. Chciałam się pochwalić swoją 7-mką , anie tłumaczyć czy full jest poprawne i czy komuś się podoba to słowo czy nie. To że ono się nie podoba komuś to jest złe?
    Anetko coby bylo wszystko jasne- NIKT tutaj nie wymadrza sie i nie ma zamiaru wymadrzac/dokuczac Tobie i nikomu innemu ze wzgledu na plec- powtarzam wszem i wobec mamy ROWNOUPRAWNIENIE i tyczy sie to wszystkiego a nie z pominieciem sytuacji kiedy jedna plec mialaby z tego wzgledu miec korzysci u drugiej, wiec jesli chodzi "ustepowanie kobiecie" to tak nie da rady ;)
    Co do "czepiania" sie owego niefortunnego okreslenia- widzisz jakbys wpisala to na innym forum np. marki X to pewno nikt by na to nie zwrocil uwagi, jednak tutaj to forum samych pasjonatow 7er ktorym co noc snia sie owe "full opcje" :D zamiast wlasnych "sucharkow" , kazda wolna chwile spedzaja w garazu na doskonaleniu auta i kazdy z nas wyrwany w srodku nocy bez zajakniecia predzej wyrecytuje liste opcji do E38 jak hymn panstwowy :D :D i dlatego od razu takie "male niescislosci" sa wychwytywane i sprostowywane przez nadzwyczaj czujnych kolegow pasjonatow :] wiec nie bierz sobie tego bardzo do siebie bo to napewno nie sa ataki na Twoja osobe tylko zdania/sprostowania tych wnikaczy i marzycieli... :)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów