Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 111

Wątek: [e38] Moje BMW

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez aneta77
    Handlarze tak pisali w ogłoszeniach , bo jak miał napasione auto a w ogłoszeniu do iluś tam znaków to zamiast pisać ogłoszenie na pół strony to pisał " ful opcja" i każdy wiedział o co chodzi.
    Jest dokładnie przeciwnie - ktoś kto zna te auta i jest zainteresowany co dokładnie ma oferowany pojazd - nie dowie się niczego jak w opisie stoi "full opcja". Taki opis zwykle wróży że sam handlarz tego nie wie. :?

Natomiast ktoś kto takich aut nie zna - faktycznie, może się nabrać i zajarać jak zobaczy klimę i skórzane fotele.

I nie oszukujmy się: właśnie na złowienie takiego "frajerka" liczą komisy wypisujące kocoboły w stylu "full opcja".

Ilość znaków była może problemem w czasach gazet papierowych - ale nie w dobie Internetu.

W taki układzie piszę do szpeców : mam dużo dodatków . DOBRZE?
    Nie wiem czy to mnie nazywasz "szpecem" (nie uważam się za takiego) - ale tak, teraz lepiej, bo "dużo dodatków" nie mija się z prawdą, a "full opcja" - owszem. :>
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Proponuje kompromis, nie max, nie full - a bogato wyposazona. Pasuje chlopaki ? ;)
    Pozdrawiam
    5.0 V8 IROC-Z28

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Handlarze tak pisali w ogłoszeniach , bo jak miał napasione auto a w ogłoszeniu do iluś tam znaków to zamiast pisać ogłoszenie na pół strony to pisał " ful opcja" i każdy wiedział o co chodzi.
    Jest dokładnie przeciwnie - ktoś kto zna te auta i jest zainteresowany co dokładnie ma oferowany pojazd - nie dowie się niczego jak w opisie stoi "full opcja". Taki opis zwykle wróży że sam handlarz tego nie wie. :?

Natomiast ktoś kto takich aut nie zna - faktycznie, może się nabrać i zajarać jak zobaczy klimę i skórzane fotele.
    Jak ktoś chce już kupić takie auto nie musi być frajerem czytając takie ogłoszenie , wystarczy ,że weźmie telefon i się zapyta, PROSTE?
    A mimo że jest internet nie każdy go ma, ja osobiście kupuję auta w np. Niemczech tylko z gazety. Jest dużo ludzi co tak robi, a jak handlarz może wcisnąć auto, przeciesz każdy je ogląda, jak się nie zna to bierze ze sobą kogoś co się zna.jezeli nic się nie można dowiedzieć z " full opcji" to co możesz się dowiedzieć z bogato wyposażony. Tyle samo, tak mi się wydaja. To jest czepianie się słów.

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Anetka, a my i tak bardzo się cieszymy, że dołączyłaś do nas.
    Nie chciałbym mieć Ciebie za przeciwnika. Uparta jesteś nieprzeciętnie ;D

Zapraszam na zlociki i spociki ! Będzie ciekawie obejrzeć w realu Twoją becie "full opcja"

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    He, he, Aneta powinnaś moim zdaniem zmienić teraz swój nick na "FULL OPCJA" ;)
    To by naprawdę pasowało.... ;)

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Ja się przywitam i może zaproponuje ugode .... Zakończmy temat bo do niczego nie zmierza ....... ;)

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez wojtekd
    Anetka, a my i tak bardzo się cieszymy, że dołączyłaś do nas.
    Nie chciałbym mieć Ciebie za przeciwnika. Uparta jesteś nieprzeciętnie ;D

Zapraszam na zlociki i spociki ! Będzie ciekawie obejrzeć w realu Twoją becie "full opcja"
    Jasne, że tak. Jak tylko będę mogła na pewno przyjadę, :oops:

Vip Vip Awatar AdamBMW
    BMW
    BMW 740i Individual E38 98', BMW 745i E23 85'
    Jeszcze ja się przywitam bo jakoś nie miałem okazji. :)

Miło nam gościć kolejną kobietę w naszym skromnym gronie. :)

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez AdamBMW
    Jeszcze ja się przywitam bo jakoś nie miałem okazji. :)

Miło nam gościć kolejną kobietę w naszym skromnym gronie. :)
    Dzięki i pozdrawiam!

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i

Witam nowa forumowiczke ;)

jako dosc pokojowy przyklad rozwiazania sporu o wyposazenie radze zerknac komisyjnie na samochod Bonopingwin`a- jest dosc mocno zblizony do "FULL`a" jednak mimo wszystko kilka gadzetow mu brakuje... jednak jest duzo blizej jak dalej owego tak bardzo kontrowersyjnego FULL`a :D

p.s: mnie osobiscie denerwuja takie wpisy (o rzekomych full`ach) w ogloszeniach- przez to ze w co drugim E38 majacym podstawowe wyp + jakas tam skore (samej skory sa ze 4 rodzaje ;) ) czlowiek po prostu traci czas na ogladanie "golcow" lub wydzwanianie do sprzedawcy ktory chelpi sie tym ze jego E38 ma 4 szyby elektryczne ;D ;D ;D a to jasne jak szyby na korbki w Hyundai`u :x

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów