Dzięki Czarek, i miło mi cię poznać. Od kilku wpisów zrobiło się naprawdę przyjemnie, chętnie zobaczę twoje bmw ale niestety nie wiem gdzie szukać zdjęć. Pozdrawiam!
Dzięki Czarek, i miło mi cię poznać. Od kilku wpisów zrobiło się naprawdę przyjemnie, chętnie zobaczę twoje bmw ale niestety nie wiem gdzie szukać zdjęć. Pozdrawiam!
Anetko moje autko to niestety model starszy od twojego :? ale też sie z niego cieszę a znajdziesz mnie i auto w dziale :D Przedstaw swoją siódemkę ∞ e32 powitać pozdrawiam :)
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Czaruś nie mów "niestety" ,bo masz śliczną 7 -mkę a w przypadku tego modelu nieważne czy to starszy czy młodszy rocznik , ma on niesamowity urok. Też miałam kilka modeli E-32 i były super. Zawsze się obrócę na ulicy jak widzę ładną siódemkę i nie ma znaczenia czy to model e-32 czy E-38. Jak wygląda w środku? Pozdrawiam.
Czarek ,wszystkiego najlepszego , życzę ci dużo zdrowia i pieniędzy bo Bmw jest wymagające,i spełnienia wszystkich marzeń.
szkoda że na 3 zlocie Ciebie nie było prawdę mówiąc liczyłem po cichu że będziesz.. w końcu nie co dzień poznaje sie kobietę delikatnie mówiąc charakterną... podoba mi się że nie dajesz sobie w kaszę dmuchać ale też trzeba przyznać że uparciuch z Ciebie! Myślę że te cechy spokojnie upoważniają Cię byś z dumą prowadziła swoją 7. Pozdrawiam.
Nie wiedziałam ,że taki był ,ale miałam bardzo pracowite 2 tygodnie i pewnie no i tak bym nie dała rady przyjechać. Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać aby poznać parę osób. Liczę , że jak uda mi się na któryś przyjechać to ktoś z was będzie bo kojarzę na razie tylko kilka osób ale my chyba na pewno się spotkamy ( tak myślę), bo poznam cię po aucie zresztą bardzo" pysznym" ze ślicznymi felgami , bardzo dokładnie obejrzałam. Pozdrawiam.
Witaj Aneto, sama widzisz że czas FULL OPCJI według rozumienia Forum sie juz zakończył i stało sie juz przyjemnie, chyba kazdy z nas tę OPCJE przechodził, i nic faktu nie zmieniło że masz według Ciebie i tylko TWOJA FULL OPCJE. Tak trzymać.Fajnie że jesteś!!! fajnie że wytrwałaś!!! Fajnie że jeteś twarda!!!! ale to jest MIŁÓŚĆ - do BMW i na tym forum chyba o takich ludzi chodzi,którzy mówią o swojej Pasji, zainteresowaniu,a zwłaszca o swoich BMW w których kiedys tam sie zakochali.Pozdrawiam ;)
Witam i pozdrawiam kobiete w pieknym Bmw 7. Zawsze mialem ogromny szcunek dla Pan poruszajacych sie wielkimi autkami ;)
Oj , znowu mnie prowokujesz, ja nie powiedziałam , że to źle tak pisać tylko dałam sobie spokój bo dużo osób mnie zaatakowało i zamiast pokazać wszystkim autko , tłumaczyłam się z Full opcji, jednak nadal sądzę ze to nic takiego każdy pisze co chce a nie co inni by chcieli. :] :DZamieszczone przez komando07