Czy to dobra cena? Znalqzłem na allegro takie cudo ale podobno ma odklejone te blaszki do mocowania
I czy bez problemy ją założe do swojego auta? Napewno trzeba ciągnąć zasilanie i zrobić wyłącznik, ale czy jeszcze coś ?
Czy to dobra cena? Znalqzłem na allegro takie cudo ale podobno ma odklejone te blaszki do mocowania
I czy bez problemy ją założe do swojego auta? Napewno trzeba ciągnąć zasilanie i zrobić wyłącznik, ale czy jeszcze coś ?
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
nie chce Ci robić mętliku w głowie ale na którymś forum czytałem że są dwa rodzaje przełączników.. Jeden potrzebuje modułu sterowania roletą drugi nie.. Poczytaj dokładnie o zamontowaniu rolety na innych forach.
Temat z BKP ale może Ci pomoże
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...ghlight=roleta
Evan mam tez taka rolete (kompletna i jeszcze w aucie wiec wrazie W mozesz wyprobowac) moge ci opylic za 650zl :mrgreen:Zamieszczone przez EVAN CORTEZ
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
A masz beżową półkę? i z którego roku auto?
Aha no i mówimy o kpl. czyli wtyczki przełącznik i wszystko co wchodzi w skład rolety :mrgreen:
700zl zadna okazja..normalna cena..tym bardziej nie kompletna..
Dzięki 7ka za konkretną odpowiedź ;-)
Więc szukam dalej i tak mi sie nie śpieszy :-?
Ale Ty jako mistrz ebay'a daj znać jakbyś coś znalazł taniego ;-) :mrgreen:
ok Evan jak bedzie cos to dam znac..
ja do siebie tez szukalem tez w tym samym kolorze co ty..lecz u mnie jes dwuczeciowa i ciezko taka dostac,nie wiem czy nie kupie ori ale reczna..
niedawnio widzialem taka do ciebie chyba za 160euro kompletna juz jej nie ma ale spoko trzymam reke na ebay.de.. ;-)
Super! Ręczna też może być , nawet lepsza bo mniej kombinowania ;-)
wiec pytanie do Olejusa..jaki koszt takiej rolety?..
ponawiam pytanie do Olejusa..