Fajne foty będą wisiećW tym roku dam szansę innym na pamiątkę i nic nie wysyłam:p
fotka nr 1
fotka nr 2
fotka nr 3
fotka nr 4
fotka nr 5
fotka nr 6
fotka nr 7
fotka nr 8
fotka nr 9
fotka nr 10
fotka nr 11
fotka nr 12
fotka nr 13
fotka nr 14
fotka nr 15
fotka nr 16
fotka nr 17
fotka nr 18
fotka nr 19
fotka nr 20
fotka nr 21
fotka nr 22
fotka nr 23
fotka nr 24
fotka nr 25
fotka nr 26
fotka nr 27
fotka nr 28
fotka nr 29
fotka nr 30
fotka nr 31
Fajne foty będą wisiećW tym roku dam szansę innym na pamiątkę i nic nie wysyłam:p
Żeby potem nie było, to przypominam o tym że kalendarzy wyprodukujemy mniej więcej tyle ile zostanie dokonanych zamówień w naszym e-Shopie i ile zostanie dokonanych przedpłat.
Gra muzyka
Do kiedy mozna skladac zamowienia na kalendarz?
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Myślę, że z tydzień po zakończeniu ankiety.
Gra muzyka
Jak idziecie (jeśli idziecie) do jakiejś galerii to też macie takie autorytatywne, pełne znawstwa opinie. Jesteście zawodowymi recenzentami sztuki fotograficznej. Mamy do czynienia z indywidualnym, artystycznym podejściem do tematu. Rozumiem, że jakaś koncepcja i myśl nie musi się wszystkim podobać podobnie jak to co prezentował swojego czasu Rembrandt, Picasso czy Kantor. Swoje upodobania można wyrazić poprzez udział w powyższej ankiecie. Wynik tej ankiety powinien być wskazówką dla wszystkich na następne lata.
Gdzie jest Twoja fotka - dlaczego pozwalasz sobie na taką niekonstruktywną krytykę pracy i zaangażowania innych. Takim zdaniem robisz więcej szkody, niż korzyści. Efektem może być skuteczne zniechęcenie do nadsyłania fotek w przyszłości.
Czemu nie nadesłałeś swojej propozycji z odpowiednią ilością sterydów.
Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy zdecydowali się na nadesłanie swoich prac i próbę wpływania na kształt Klubowego Kalendarza 2012.
Gra muzyka
Naprawdę myślę ,że będzie fajny kalendarz dobrze że jest co wybierać także w e32. Szkoda jedynie że brak e23.