Witam,
Mam prośbę o poradę, gdzie mogę się zaopatrzyć w plastikowe regulatory do lamp xenonowych po liftingu?
Chciałbym się zaopatrzyć w zapas, aby w przypadku ich połamania móc szybko naprawić reflektor.
Piotr
Witam,
Mam prośbę o poradę, gdzie mogę się zaopatrzyć w plastikowe regulatory do lamp xenonowych po liftingu?
Chciałbym się zaopatrzyć w zapas, aby w przypadku ich połamania móc szybko naprawić reflektor.
Piotr
ASO - tam na pewno znajdziesz.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
>>>NIE DLA ACTA<<<
"I had a dream, I was king. Woke up, still king"
BMW 728i - 97'
MERC W124 200D - 86'
MERC W123 240D - 79'
A masz połamane, czy potrzebujesz na zapas? Pytam, bo nie spotkałem się w E38 z połamanymi regulatorami, tak samo w E46. W e39 to notoryczny problem, także po liftingu
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Są tam regulatory podobnie jak w E39 (takie białe plastikowe).
Ostatnio własnie rozebrałem lampę, poniewaz świeciła w ziemię. Powodem był rozsypany regulator, ale pokleiłem klejem i na gorąco, i póki co działa idelanie. Przy złamanym rgulatorze można było tylko regulować wiązkę światła tak, aby świeciła jeszcze bardziej w ziemię (w druga strone nie ciągnęło górnej części wnętrza lampy w tył).
W ASO nie mają samych regulatorów. Aby kupić regulator trzeba kupić tą całą czarną obudowę reflektora (to jest niby komplet). Cena takiej obudowy to 602 PLN :)
Może istnieją jakies ragulatory rodzimej produkcji? :)
Piotr
Ostatnio edytowane przez ratovnik ; 14-11-2011 o 10:36