Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: 850 z silnikiem za 70.000zł

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Tak...faktycznie,przepraszam...teraz doczytałem,że przerobka z 728 w 1997 roku...pewnie potem dolozył poliftowe lampy...
    Cytat Zamieszczone przez Supermen Zobacz posta
    Ja widzę że Ty zęby zjadłeś na alpinach. Powinieneś oddział w Polsce otworzyć.
    Trochę kultury...tobie jako modowi przede wszystkim nie wypada pisać w ten sposób,nie jestem gówniarzem...otworzyleś mi oczy na detale i przyznaję,że bylem w błędzie...Przepraszam wszystkich za pomyłkę.Ale ta druga jest OK.A tak na marginesie to ktoś poprzekladał wszystko i moim zdaniem nie jest to zrobione źle...ale pewnie lepiej napisać,że to kundel i wogóle...dziwne tylko,że jak wielu nawet na tym forum przekłada rózne rzeczy z innych aut,przerabia wydechy,doklada ringi itp to zaraz jest och i ach jakie to piękne.
    Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 16-11-2011 o 09:42
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Arturo, ale ile razy będziesz jeszcze musiał przepraszać za pomyłki? Tylko w tym temacie zrobiłeś to już 2 razy... Może warto się dwa razy zastanowić zanim coś się napisze. Taka moja mała rada. ;-)

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    dziwne tylko,że jak wielu nawet na tym forum przekłada rózne rzeczy z innych aut,przerabia wydechy,doklada ringi itp to zaraz jest och i ach jakie to piękne.
    Mnie to nie dziwi. Jeżeli jest dobrze to się chwali, jeżeli mi się nie podoba to pisze ... " to Twoje auto" :]

Robienie z auta na siłę alpiny czy sznycerka nie podoba się wielu, a na pewno tym co znają kiedy taki model wychodził, jakie miał wyposażenie i jakie znaki szczególne powinien posiadać

Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Trochę kultury...tobie jako modowi przede wszystkim nie wypada pisać w ten sposób,nie jestem gówniarzem
    Żartem takie rzeczy odbierajmy. Bez spiny :]
    Pewność na każdym kilometrze ...

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez sennapowieka Zobacz posta
    Żartem takie rzeczy odbierajmy. Bez spiny
    Oczywiście...przeciez superman to Moderator...
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Arturo, ale ile razy będziesz jeszcze musiał przepraszać za pomyłki?
    A co w tym złego?...Przynajmniej potrafię przyznać się do blędu...a to raczej zaleta.Dobra...ide wymienić olej w 7er...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    Heh od jakiegoś czasu śledzę ten temat i bylem ciekaw co przyniesie nowy dzień :)
    Co do lusterek CSi w e31 - faktem jest,ze bryła e31 nie jest do końca tak kanciasta jak nasze e38 a pakiet CSI to inny zderzak (okrąglejszy-pełniejszy) przó i dyfuzor z tylu plus dopełniajace lusterka,które to na rynku cześci wturnych są ciężkie do zdobycia a jeśli już to ich koszt :(...
    Co do ceny AC Schnitzer w e31 i cena 80-90-100tyś to wcale nie przesada.. zobaczcie na to http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/c...EXPORT&lang=pl

Od pół roku jestem posiadaczem e31 850ki w manualu,która to czeka na wiosnę i na przeróbki :P
    A tak na marginsie: ślędzę dosyć uważnie rynek części do e31 i co się pojawia z samochodow tego modelu i one w cenach 60-130tyś naprawdę zmieniają właścicieli.Ten samochód w dobrym stanie to naprawdę już rzadkość i okazja.A Schnitzer-ów było baaaaarrrdzo malo ;)
    Ostatnio edytowane przez tiron ; 20-11-2011 o 13:34
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Czy to rasowa alpina czy też nie chciałbym ją znaczek z posufitki out i m/// koło telefonu też i wtedy wygąda dobrze
    Pozatym ma prawdziwe elementy a nie same znaczki więc praktycznie prawdziwa alpina :)

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    A i jeszcze sprawa tej Alpiny.Fakt,że troszkę kosmetyki nie zaszkodziło by jej.Jeśli to nie jest ori ALPINA to jeszcze większy szacunek dla osoby,ktora skladala ten samochod.Wiem jakie to trudne i mozolne odszukać takie rarytasy...jeśli to nie silnik alpiny to kolektory zdobyć też nie jest latwo...szacun i poklon w jego stronę.
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Uprawnienia umieszczania postów