No te było troszkę dłubnięte.. i wazyło nieco powyżej 900kg :P Tak czy inaczej Lincolna i30 i moje E30 z m52TUb28 dostawało baty, a na zawodach 1/4, na laserze robiło 6.5s.. Jadąc swoją E32 z nim zostawiał mnie kilka długości za sobą.. I to było własnie weryfikacją czasów GPS i G-tech. Przeciwnik z wiarygodnym (mierzony profi sprzętem), powtarzalnym wynikiem.. Cudów nie ma..

Poza tym, skoro te 6.5 sekundowe vvti zrobiło nieźle i30, to jak się ma to do tego filmu gdzie te same i30 jedzie przed Tobą? (Wasza spinka od 50s. filmu)

Nie chcę wyjść teraz na kogoś kto się bez sensu czepia, ale fizyki jednak się nie oszuka. Zarówno tej dotyczącej auta i jego ograniczeń konstrukcyjnych (stosunek mocy do masy, przeniesienia napędu - automat), jak i tej dotyczącej błędu pomiarowego urządzeń pomiarowych (g-tech, gps, stoper). A to że auto w efekcie jedzie lepiej niż inne? Łącznik (kierowca) i inne zmienne środowiskowe (nawierzchnia, guma, pogoda, itp.)

Bez urazy z mojej strony.. Rozumiem, bo przezywałem euforię V12 tak samo co Ty ;) Zawsze lepiej jest się mile zdziwić niż gorzko rozczarować i tego się trzymaj..

Powściągliwości życzę ;)

Zdzira 850I, chłopie sorry za mega offa.. Niech to ktoś podzieli :P