wiesz filmiki nagrywane na 30 metrach i to jest lipne bo nie widac kto na koncu jest z przodu a tak z takiego filmiku nie ocenisz kto wygrał tym bardziej ze z preluda o dł auta byłem z przodu wiec ciezko zobaczyc

u mnie np czasem daje dupy z powodu nie wyłączenia trakcji przez co raz lekko przegrałem z cifem na compresorze zas powtórne 2 starty pokazały ze beemka lepsza

ponad to wyscigi z fiatem coupe zrobionym na 246km raz 3 dł tutaj kolega z fiata przypalił laczka i raz 1 - 1,5 dł za zderzakiem przy dobrym starcie

wiesz co do czasu mierzonego gps ja nie twierdze ze jest super dokładny ale zawsze lepszy niz stoper w reku czy w telefonie

np jak go kupiłem to 100 robiłem w 7,5 na gps czasem 7,7 pokazało zas po modach i wywaleniu gazowni pokazywał 6,7 do 6,9 wiec tak dla mojego porównania jest lepiej bo mierzone tym samym sprzetem i na tej samej drodze ;)

prezE32s wkłady pipercross mam zamiast ori filtra co do filmiku to od samego startu do prawie końca parkingu paliłem gume poszukam zdjęć bo wiem ze mam jak koleszka zrobił foty jaki długi ślad został po oponce :D