dzuda zapraszmy z ta corsą mamy tutaj 500konną corsę A ;)

kafarek z lincolnem raz porazka raz remis teraz po próbie przed modami i po modach ustawiłem sie z hondą civic 1,5 na kompresorze tutaj start nie moze byc spalony bo ma procedure a więc przed modami ja lekko odszedłem z racji tego ze kolega chyba zaspał potem on mnie dochodził zas po modach ze startu równo i ja odchodziłem im dalej tym dalej w las

co do aut które mają 6,5 to ścigałem się z prelude a22h ponad 200km seryjne ma 6,9 koleszki jest dłubnięta a silnik ma zdrowy tutaj 2 razy wygrana dla mnie raz porażka z racji braku trakcji i smażeniu laczka przez dobre 50 metrów ( dodam potem filmiki )

co do e46 330ci jest to auto z syndykatu gdzie podobno samo rodzynki polskich ulic ;)

a co do zdziry tutaj sprawa umarła w martwym punkcie z racji tego ze kolega ma teraz sporo wydatków ja nie ukrywam bo też więc spotkanie raczej na przyszły sezon

kafarek co do modów tak jak mówiłem 15 % to najsłabszy pułap dodatniej mocy u mnie według wyliczen wydechu , dolotu oraz map jesli nawet doszło 30 to zawsze jakis plus prawda a co do stanu silnika przebieg 220tys gdzie sam zrobiłem 4 tyś na gazie zrobił nie wiecej jak 15 tyś

a co do kolegów którzy nie popierają wyścigów 7er to powiem tak skoro juz zdecydowałem sie na 300konne auto to grzechem było by nie pocisnąć