-
Zaawansowany U¿ytkownik
nie dzia³aj± komunikaty od poziomu oleju i p³ynu w ch³odnicy e38 740ia 1994r
Witam ostatnio przy spuszczeniu oleju z silnika zauwa¿y³em ¿e nie ma komunikatu od niskiego stanu to samo dotyczy p³ynu ch³odniczego,wydaje mi siê ¿e czujniki mog± byæ sprawne bo po od³±czeniu kostek od nich tez powinien wyskoczyæ komunikat a ich nie ma-przynajmniej tak mia³em w e32 a co mo¿e byæ przyczyn± w e38?jaki modu³ jest za to odpowiedzialny? Z góry dziêki za jakie¶ pomys³y
-
Zaawansowany U¿ytkownik
a jak przekrêcasz na 1.2 kluczyk to sie ¶wiec±?
-
Zaawansowany U¿ytkownik
mam to samo u siebie te¿ mi te 2 czujniki nie dzia³aj±. nie wiem jaka przyczyna ale jesli chodzi o czujnik oleju to mam blad na kompie z niego
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
ktos juz wie jaka przyczyna bo ja tez mam ten prob³em
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Dziwne ¿e dalej nikt nie wie co mo¿e byæ usterk±
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Mo¿e popsute czujniki? Wymienic na nowe i sprawdziæ jeszcze raz?
-
Zaawansowany U¿ytkownik
a czy mo¿e kto¶ powiedzieæ jak siê od³±czy kostkê np. od czujnika poziomu oleju to wyskoczy komunikat czy nie?szkoda traciæ kasê bo byæ mo¿e czujniki s± sprawne a usterka le¿y gdzie indziej,powtarzam ¿e w e32 wystarczy³o odpi±æ wtyczkê i od razu by³ komunikat a w mojej e38 po od³±czeniu nic siê nie dzieje
-
Vip
Vip
Je¿eli jest uszkodzony to sprawdzisz to kompem, kontrolka siê nie zapali.
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
W e32 Powinien wyskoczyæ komunikat ¿e go nie ma lub jest uszkodzony.
Je¶li chodzi o czujnik p³ynu ch³odniczego czasem siê psuje a je¶li czujnik poziomu p³ynu od spryskiwaczy czêsto wystarczy go ustawiæ w prawid³owej pozycji. Mowa tu o E32.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum