Witam,
Czy zna ktoś może ten samochód ewentualnie proszę o luźna opinie generalnie chciał bym diesla ale Long jest kuszący.
http://otomoto.pl/bmw-745-long-C21081339.html
Pozdrawiam
Witam,
Czy zna ktoś może ten samochód ewentualnie proszę o luźna opinie generalnie chciał bym diesla ale Long jest kuszący.
http://otomoto.pl/bmw-745-long-C21081339.html
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez LukasKK ; 09-11-2011 o 23:16
Long + silnik + benzyna - od razu super. Dla mnie ON w ogóle przy wyborze E65 nie wchodził w grę
Podgrzewana kierownica i LOGIC7 są wielką wygodą.
Kolor skóry mi się nie podoba, jak i to że nie ma wentylacji ani masażu z przodu.
Poza tym jest ok, może felgi bym zmienił. W przebieg średnio wierzę przy tym roczniku.
Chłopie daj że sobie spokój z dieslem w dzisiejszych czasach - ON droższy od PB,droższy serwis,kopci, problemy zimą z odpaleniem jak ci świece pójdą itd bez sens totalny wg mnie
o aucie;
PLUSY;
- silnik 4,5 benzyna
- long - no to najwiekszy chyba plusik
- kolor czarny - najładniejszy do limuzyny
- 4 pokretła od klimy
- podgrzewana kierownica - jesli ma bo na zdjeciach tego nie widać i jeśli działa to plus
- LOGIC 7
- soft close
- DD
MINUSY;
- rok produkcji 2002 czyli mogą byc kłopoty z elektronika
- słabe wyposażenie przód - ma tylko grzanie siedzeń - wentylacji i masażu brak, dla mnie jak na taki wypas to dyskwalifikacja
- kolor skór - wg mnie najbrzydszy z mozliwych
- gaz - no i to jak dla mnie dyskwalifikuje to auto całkowicie
- przyciemniane szyby tył - to nie serai 3 czy 5, wyglada to wiesniacko - powinna mieć rolety a nie jakies tam przyciemniane szyby
OCENA KOŃCOWA;
Piękny samochód, z odpowiednim silnikiem,w ładnym kolorze, i na tym plusy tego auta sie kończą jak dla mnie bo słabo wyposażony na tle innych longów, z roku 2002,no i w gazie - tu jestem dość ortodoksyjny i nie kupił bym auta z gazem więc dla mnie to ogromny minus. cena też dość niska więc trzeba się liczyć z dodatkowymi pewnie kosztami
ocena w skali od 1 do 10 to 5
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
No jak na auto z USA to faktycznie słaby wypas,ale z drugiej strony tylko 40t zl
Pamiętaj tylko że w dalszym ciągu diesel pali w trasie ok 7L a w mieście max 11 i porównaj to z 745 która pali drugie tyle a różnica cen to zaledwie 2-3gr (biorąc jeszcze ropę na firmę masz dużo taniej ok 1zl/L) Adasio problemy z odpaleniem w zimie to może mieć E30 2,4d a nie e65
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 10-11-2011 o 08:04
Tylko że zawsze on kupuję 1 zł taniej niż jest na stacji zdecydowanie przez ten gaz odpada miałem w e46 fakt zrobiłem 160 tys za grosze ale więcej już nie chce. Bardzo dziękuje za opinie![]()
Dzuda tylko jak ci siądzie w dieslu koło dwumasowe, rozrząd, turbina czy jeszcze coś innego to ta "oszczędność" na tym spalaniu szybko Ci zniknie. Dla mnie osobiście wybieranie samochodu segmentu F z silnikiem diesla jest śmieszne. Ciekawe dlaczego "wyższa" siódemka czyli RR Phantom nie ma w gamie silników diesla? Bo to byłoby przegięcie. PB rlz.
Ja mysle ze 41 tysiecy to bardzo rozsadna cena jezeli nie ma wiekszych ukrytych wad, nawet gdy licznik skrecony z 250 na 185.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Dzuda miałem e28 2.4 td i uwierz mi że zaciągałem wszystko co się dało zimą.Nie było sytuacji ze nie odpaliła przez 5 lat! To była moja pierwsza styczność z dieslem i przyznaje pozytywnie mnie zaskoczył. Auto było 24h na dworze.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No więc sam Jakub widzisz ;)
Sebek a może gość spisał stan licznika tylko nie napisał że to mile a nie km
Cena 41 tys jak widzę jest do negocjacji ;)
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 10-11-2011 o 15:01
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)