Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: witam wszystkich klubowiczów prosze o porade e32

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E36

witam wszystkich klubowiczów prosze o porade e32

witam poprawcie mnie jak zamiesciłem sie w złym temacie,ale znałazłem autko i chciałbym uzyskac od was paru wiadomosci,czy warto sie tym interesować????http://moto.allegro.pl/czarna-730ia-...933812044.htmlz góry podziękować

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cena nie jest wysoka,auto prezentuje sie całkiem nieźle no i ma trochę wypasu.Moze warto obejrzeć.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    bobik - przenoszę po raz kolejny wątek do odpowiedniego działu. Wysil się i pisz tam gdzie trzeba !!!
    Gra muzyka

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E36
    Naprawić system sterowania ogrzewaniem (standardowa bolączka BMW tamtych lat)- co to moze oznaczać???,że auto nie nagrzewa sie w srodku....czy tez wszystkie nawiewy nie działają.Jak to wg. was

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 m30b35
    Blog
    1
    pewnie elektrozawory do regeneracji to pikus

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Pierwsze słyszę o jakimś problemem z ogrzewaniem w tym modelu.Elektrozawory to całkiem co innego niż brak ogrzewania.

Co się rzuca w oczy to zderzak nie od tego modelu a pochodzi on z 750 przed liftem.

Ogólnie nie wygląda na zdjęciach źle,chociaż pamiętam że już było omawiane na forum to auto i ktoś go nawet oglądał jednak wtedy było za wyższą cenę (8000 ? )

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E36
    mówił mi ze jak dla mnie to za 5900 by ją puscił chyba ze zapłaci ubezp. wiec cena bedzie do drobniejszej negocjacji.Moim zdaniem zle nie wygląda poza tymi małymi defektami na lakierze,ale to są groszowe sprawy, sąsiad jest lakiernikiem wiec tragedii byc nie powinno,a co do zderzaka to zmienic mozna zawsze,lecz mnie to w zaden sposób nie przeszkadza;)

Uprawnienia umieszczania postów