Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Wielka prośba - brać czy nie?

Zaawansowany Użytkownik Awatar jaro_alfa
    BMW
    E65 730d
    jedyne, co mi się podoba, to felgi ... może ktoś ma na wymianę ...

Początkujący Użytkownik Awatar Wiśnia_7
    BMW
    E65 745i
    Cytat Zamieszczone przez Bartek760i Zobacz posta
    "BI-XENON SKRĘTNY ADAPTACYJNY" jakoś też tego nie widzę, samochód ma zwykłe światła z przodu więc na pewno nie są DYNAMIC,
    akurat ten jeden element się zgadza. Jest to Dynamic - przedostatnie zdjęcie.
    No i ze zgodności z opisem było by tylko tyle :)
    MB W140 S320 >> MB W220 S500 >> BMW 745i E65

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 750i Shadow Line, ACC, 4 x Komfort Sitz, L7
    Wiśnia, spójrz jeszcze raz na to właśnie przedostatnie zdjęcie.. To jest zdjęcie klosza po liftingu, doklejone z innej aukcji, a nie z tej na której jest wystawiony samochód. Zwracaj większą uwagę na takie szczegóły, bo się dasz kiedyś naciąć- tak jak teraz :)

Początkujący Użytkownik Awatar Wiśnia_7
    BMW
    E65 745i
    ale kino :) faktycznie. Zwracam honor. Masz rację w 100%

po kiego uja ktoś robi takie kombinacje??? Jakbym pojechał na miejsce z myślą, że to auto ma takie wyposażenie jak w opisie a zastał bym taki stan jaki jest to nie chciałbym być w skórze tego handlarza...
    Ostatnio edytowane przez Wiśnia_7 ; 26-11-2011 o 13:26
    MB W140 S320 >> MB W220 S500 >> BMW 745i E65

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d
    Zaoferowałem swoje autko: http://otomoto.pl/bmw-730-730d-218km...C21225948.html autorowi. Nie ogladając autka zaproponował 56ty. Ostatecznie znizyłem mu na 59tys. Kolega odpisał,że nie bo szuka 100% pewnego auta. Dzwine wirtualne podejście do zakupu.
    Prubuje się targowac ,po czym na odległość sugeruje mi,że posiadam niepewny samochód!!!
    Ostatnio edytowane przez progressowy14 ; 26-11-2011 o 15:13

Początkujący Użytkownik
    BMW
    7
    Witam! Kolego przeczytaj uważnie co ci odpisałem bo chyba zbyt pochopny ten post.Odpisałem że autko robi wrażenie , owszem - proponowałem 56 tys bo taki mam budżet.Nigdy nie zarzuciłem Tobie że coś nie tak z autkiem - a zrezygnowałem tylko dlatego że nie chciałeś sprzedać od reki.Przeczytaj jeszcze raz zanim komuś zarzucisz coś czego nie było.
    Ja mam doCiebie ponad 600 km - jeżeli jadę i autko mi się spodoba to gotówka na stół i zabieram wóz.Pozdrawiam

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 740d, E39 540iAT
    Witam. Prawdopodobnie będę zmieniał robotę i w ramach rozliczeń zapewne wezmę 740d E65, którą jeżdże od roku. Jak byś był zainteresowany to mogę przesłać wyposażenie i opis. Po krótce: Auto z 2003 r, kupione w niemieckim salonie bmw pod koniec 2004 r z przebiegiem 67t km. Od tamtej pory w jednej firmie. Najpierw jeździł prezes, a jak się przesiadł na X5 to ja ją przejąłem. Przebieg rzeczywisty 237t km. Niebita poza obcierkami. Wyposażenie więcej niż wystarczające: PDC, EDC, Dynamic Drive, Logic7, DVD zmieniarka, 2 TV, 2 telefony, podwójna klima, lusterka składane, fotele komfortowe i wentylowane, z tyłu tylko podgrzewane, sterowanie głosem, alu 19" zima/lato, Webasto, firanki z tyłu, szyberdach. Co do ceny to nie zastanawiałęm się bo jeszcze nie dojrzałem w pełni do tej myśli, ale niestety inwestycje mieszkaniowe są teraz priorytetem. Jak byś był zainteresowany daj znać to prześlę fotki i listę wyposażenia z VIN. Pzdr Adrian
    Ostatnio edytowane przez avmedia ; 28-11-2011 o 01:41

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Cytat Zamieszczone przez avmedia Zobacz posta
    Dynamic Drive, Logic7, DVD zmieniarka, 2 TV, 2 telefony, podwójna klima, lusterka składane, fotele komfortowe i wentylowane, z tyłu tylko podgrzewane, sterowanie głosem, alu 19" zima/lato, Webasto, firanki z tyłu, szyberdach
    wow, jak dla mnie naprawdę nieźle.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 740d, E39 540iAT
    Faktycznie niewiele rzeczy bym dodał. Mi najbardziej brakuje Bluetooth do telefonu, bo teraz trzeba z drugą kartą kombinować, ale znalazłem patent który mi to załatwia. Sam się waham czy pozbywać się świetnego doinwestowanego auta, bo i dzieci będą niepocieszone, że bajki z tyłu nie obejrzą ;-). Ale życie pisze scenariusze i czasem są ważniejsze rzeczy niż zadowolenie przy wsiadaniu do auta. Pzdr

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    K100RS, E65 730D
    Cytat Zamieszczone przez avmedia Zobacz posta
    Mi najbardziej brakuje Bluetooth do telefonu, ale znalazłem patent który mi to załatwia.
    Może uchylisz rąbka tajemnicy, jeśli to nie narusza praw osób trzecich.

Pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów