zna ktoś taki temat?
nie wiem - montowane w słupku, gdzieś na konsoli, przy lusterku wew.
widział ktoś, ma fotę, czy da się w ogóle?
zna ktoś taki temat?
nie wiem - montowane w słupku, gdzieś na konsoli, przy lusterku wew.
widział ktoś, ma fotę, czy da się w ogóle?
...ale ja się nie znam.
a po co Ci dodatkowe zegary?? Turbo montujesz??
Dodatkowe zegary w e38? Nie...:no:
Nie zrozumieliście Chłopaka...chce mieć aktualne czasy wszystkich państw świata :D;)!! A tak na poważnie...E38 to nie Subaru Impreza Kolego...E38 ma już wszystko czego Twoim oczom potrzeba.
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 05-11-2011 o 21:38
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Lepsze jest wrogiem dobrego - moim zdaniem, gdyby to było dobre to BMW już dawno by to w 7 zamontowało.
Gra muzyka
Racja...to jest tak jak MB zamontowalo zegar z ciśnieniem oleju...wielu użytkownikow zaczelo panikować bo im ciśnienie na gorącym spadało do 2 barów albo do 1.5 bara...a to całkiem normalne zjawisko.Żeby nie wzbudzać niepotrzebnych emocji i wreszcie skończyć bezsenne noce swoich klientów MB w modelu W210 zdecydowało sie nie montować takiego wskaźnika.Tylko poszli chyba trochę za daleko bo nie ma tam nawet kontrolki ciśnienia...poprostu jak ciśnienie jest za niskie dostaje się informację na wyświetlaczu komputera.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
oczywiście że nie subaru, lubię mieć dużo info przed sobą. zegar turbo jeśli już to w dizloku, a poza tym wybór jest spory - podciśnienie, napięcie w instalacji, temp. oleju w skrzyni lub silniku etc.
uprasza o nie spinanie, po prostu myślę głośno o takim temacie, nie montuję tego jutro ( zwłaszcza że jeszcze nie nabyłem czegoś do czego mógłbym to zamoncić). nie wydaje mi się to też większym badziewiem niż obleśnie wystające końcówki wydechów z siódemy. każdy ma swój fetysz, ja mam m.in taki, chciałem zapytać czy coś na ten temat wiecie, czy ktoś próbował.
swoją drogą jeśli waszym zdaniem tego nie trzeba to chyba dobrze świadczy o aucie :)
no nic jeśli nikt tematu nie pociągnie to chyba można zamknąć....
...ale ja się nie znam.
Zawsze można pokombinować z montażem licznika z M5 e39. Zamiast ekonomizera jest tam temperatura oleju :P
Ostatnio edytowane przez cursor ; 06-11-2011 o 12:06
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
z m5 to rozumiem ale w słupku ...wow nie wpadł bym na to nigdy ;) Nie pasuje do e38..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)