Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: e32 z lublina

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez avecezarave Zobacz posta
    Ciekawi mnie co właściciel rozumie poprzez stwierdzenie "auto z pełnym wyposażeniem dodatkowym"? :-) Wydaje mi się że pewnie chodzi tu o wypchany dolarami portfel leżący w schowku :-) Dowiedz się również co to za instalacja sekwencyjna w tym aucie siedzi gdyż wygląda mi ona na starą OMVL czyli musisz się od razu liczyć z jej wymianą, gdyż już chyba nikt tego nie serwisuje. Ponadto auto posiada EML a to lubi się dać we znaki każdemu kto to posiada. Poza tym szału nie ma. Acha byłbym zapomniał o akcesoriach tuningowych widocznych na przedzie auta :-)
    Cezary wspomniałeś o instalacji. Owszem dokładnie to OMVL Dream XXI
    Masz rację jest to nienajmłodsza instalka która już jako pełny zestaw nie występuje ale dlaczego myślisz że trzeba dlatego ją wymienić? Map sensory reduktory i sterowniki i inne akcesoria są cały czas dostępne
    Instalacja gdy sprzedawałem ją chodziła jak złoto i myślę że nadal tak jest sam nie miałem żadnych problemów zmieniłem tylko parownik dwa razy zmieniony filtr i został wymieniony czujnik temperatury oraz była wyregulowana wtryski nadal zdrowe.
    Śmiga bezproblemowo a interfejsy diagnostyczne są u większości gazowników więc w żadnym razie nie ma potrzeby jej wymieniać
    Naprawdę aż mi było miło że fajnie działa bo kolega w swojej E32 730 miał landi renzo i co troche jak nie wtryski to parownik potem map sensor jednym słowem nie był zadowolony.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    hehe no może chłopak woli nie kusić losu już :D
    Dżuda wiem że twierdzisz że to rump i 90% E32 tutaj też i twoja jest ideałem co prawda jest bardzo fajna ale napewno by się coś znalazło. :p
    I jak to mówią co masz to chwalisz czego już nie masz toto drugie lepsze pewnie dlatego żeby upewnić się że był sens i opłacało się auto zmienić.
    Poprostu samochód wyszedł odemnie sprawny czysty i z wielkim smutkiem go zostawiłem ma wiele nowych części jeździł i to dobrze i ma 22lata... Jak większość naszych E32 posiada swoje mocne i słabe strony wady jak i zalety. A żeby się o tym przekonać wystarczy obejżeć.
    Auto jak auto nie oszukujmy się jest to poprostu dobre auto z brewkami :D Mogą się podobać a mogą nie ale nie chodzi tu o brewki czy dywaniki alu ani znaczek 760il który zresztą został usunięty i dywaników też nie było bo sam zakupiłem ori, ten samochód dostał odemnie dużo miłości i pracy i to jest najważniejsze a brewki zawsze można usunąć sam je kleiłem na sam silikon. I niepozwolę go jechać przez to że ja jako osoba moge nie budzić wśród wszystkich sympatii.
    Co tu dużo mówić jeśli auto się spodoba będzie mi bardzo miło jeśli znów wsród nas i ktoś może je pokocha tak jak ja.
    Sam nie muszę ściemniać bo to już nie leży w moim interesie.

Dżuda jak dla mnie każda E32 jest charakterystyczna i inna stąd można prawie każdą co kogo i jak poznać nawet jak to napisałeś w stanie nietrzeźwości. Że "fól opcia" nigdy takie slowo chyba odemnie nie padło a o sprzeczki że long czy nie już się nie spieram :D
    Wreszcie mądrze zaczynasz pisać;)

Po drugie nie napisałem ze moja e32 to "igła",dużo jej brakuje

BMW
    E32 735iAL...
    Wiem Dzuda tak tylko mówie ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    s280 w140
    Widziałem tą E32 Kaczego, stoi pod chmurką ,niedaleko mej chałupy. Przy drodze na Nałęczów.
    Gdyby ktoś chciał mogę podskoczyć porobić zdjęcia obadać karoserie itp.
    Pzdr

BMW
    E32 735iAL...
    tył nad zderzakiem strona kierowcy kilka kropek naprawdę małych przedni prawy błotnik rant da się zauważyć rysy.
    doły błotników przednich moga miec lekką korozję dwa podnosniki w progach przód lekko wpadnięte zaprawka na drzwiach pasażera tył kierowcy.W niektórych miejsach można zauważyć ślady napraw lakierniczych.
    Tak było jak odemnie wyszła ogólnie nic poważnego w granicach normy jak na 20 lat z czego spora część w polsce. Nie ma problemu żeby poprawić i było ok.
    Swoja drogą dariusz chyba jeszcze nie oglądał jej.
    A do nas może trafi 735 też Cirrus Blau jak moja w nastepnym tyg jadę oglądać.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 09-11-2011 o 18:40

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Cezary wspomniałeś o instalacji. Owszem dokładnie to OMVL Dream XXI
    Masz rację jest to nienajmłodsza instalka która już jako pełny zestaw nie występuje ale dlaczego myślisz że trzeba dlatego ją wymienić? Map sensory reduktory i sterowniki i inne akcesoria są cały czas dostępne
    Instalacja gdy sprzedawałem ją chodziła jak złoto i myślę że nadal tak jest sam nie miałem żadnych problemów zmieniłem tylko parownik dwa razy zmieniony filtr i został wymieniony czujnik temperatury oraz była wyregulowana wtryski nadal zdrowe.
    Śmiga bezproblemowo a interfejsy diagnostyczne są u większości gazowników więc w żadnym razie nie ma potrzeby jej wymieniać
    Naprawdę aż mi było miło że fajnie działa bo kolega w swojej E32 730 miał landi renzo i co troche jak nie wtryski to parownik potem map sensor jednym słowem nie był zadowolony.
    Cóż dokładnie taką instalację miałem zamontowaną u siebie jak tylko kupiłem auto. Niby wszytsko chodziło jak należy a jednak były minusy tej instalacji np. parownik i odpalanie na podwójenj mieszance. Najśmieszniejszym był jednak fakt że jakiś gazownik magik położył miedziany przewód zasilający o średnicy 6mm do M60B40 :-( Mimo wszystko mój gazownik stwierdził ze to jest już archaiczna instalacja więc zmieniłem ją na inną. Jakby co to bodajże wczoraj wywaliłem całą tą instalację na złom :-)

Uprawnienia umieszczania postów