Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: e32 z lublina

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez PrzemozzE32 Zobacz posta
    dokładnie ja już wcześniej to auto na forum pokazywałem że to jego :) wiadomo że auto zostawiało ślady na kostce brukowej :P
    hahahha:D to już kolejna zachęta do obejrzenia go :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    ja bym ją omijał z daleka :D ..... ManiakDrifting/KaczyDJ - opowiedz conieco :D

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez Don Pandini Zobacz posta
    ja bym ją omijał z daleka :D ..... ManiakDrifting/KaczyDJ - opowiedz conieco :D
    Oj panowie omijał z daleka wy nie widzieliście E32 które trzeba omijać z daleka.
    Aha mogę dodać że skóry są zużyte ale pozatym w samochodzie elektryka i wszystkie lapeczki i żaróweczki działają nawet przy włącznikach tylnych szyb i ma roletkę z tyłu.
    Jeszcze co do rdzy to doły drzwi są zaatakowane od środka kierowcy są zdrowe.

Więc kolego jeśli jesteś zainteresowany jedź obejżeć zastaniesz dobry samochód przynajmniej w takim stanie opuścił moje ręce ale ideału nawet nie oczekuj bo się zawiedziesz. To stara bawarka o którą poprzedni właściciel nie dbał jego piętno na zawsze zostawi na niej ślad ale ja ją odratowałem i myślę że typ który kupił też coś dodał od siebie a oto dodatkowe fotki czy to nie jest piękne?

Ps na tylnych dzwiach po stronie kierowcy jest mała zaprawka pod listwą niestety był orzech ja nie zdązyłem pomalować widocznie nowy właściciel też nie :D
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 06-11-2011 o 08:37

Uprawnienia umieszczania postów