sprawdziłem szerokość mojej alu 2część - 230 szer 16" pyt: czy 215/65/16 zim może być?
sprawdziłem szerokość mojej alu 2część - 230 szer 16" pyt: czy 215/65/16 zim może być?

Jak najbardziej może być :) Tylko powiem Ci szczerze że takich opon napewno bym do auta nie włożył. Opony mają 9 lat a to jest jednak Twoje bezpieczeństwo. Ale o tym musisz zadecydować sam. Pozdrawiam:)
I do tego łyse ...
Masakra ze też ludzie takie coś wystawiają. Chociaż z drugiej strony skoro ktoś coś takiego wystawia znaczy to ze jest też na to i popyt i dopiero to jest tragedia :-(
w tym sęk ze słabo stoję z kasą... dlatego o tym myślałem to jakie gumy kupić na zimę?

Jak kupiłem swoje 7er dostałem koła zimowe z bieżnikiem około 7mm opony niby super ale miały właśnie około 10 lat, powiem ci że męczyłem się miesiąc i kupiłem młodsze chyba 4 letnie opony, niebo a ziemia takie porównanie. Wolałbym poczekać, w między czesie jeździć komunikacją miejską i za jakiś czas kupić jak najmłodsze opony, poważnie, wież mi i innym że wyżucisz kase w błoto kupując te śmieci z linku jaki podałeś.
Jak na pierwszym lepszym śniegu wjedziesz komuś na skrzyżowniu w d**ę, to będziesz stał cienko nie tylko z kasą ale i z autem...
szkoda Twoich pieniedzy, te opony nadaja sie tylko do wyrzucenia