Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Siemacie

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    joh white dobre i mądre slowa ...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E46
    Witamy na forum

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez neonunit Zobacz posta
    na wstępie powiem że nigdy nie rozumiałem idei tematów z serii 'przywitaj się',
    Witam serdecznie na Forum :) Mam nadzieję, że się niebawem spotkamy i z przyjemnością wyjaśnię Ci czemu tak właśnie tu jest :)
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Łapa ;)
    + za podejście do auta ;)
    Jak poczytasz swoje posty to zauważysz ,że więcej napisaałeś o sobie i dlaczego kupiłeś 7er ,niż o swoim aucie - heh aż powróciły do mnie wspomnienia,w końcu też przesiadałem się z e36 318 :)
    No to czekamy na sesyjkę Twej 7er ;)
    Pozdrawiam ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar neonunit
    BMW
    '95 740i
    Witam ponownie,
    podsyłam linki do kilku fotek zrobionych na szybko telefonem, ponieważ poważna sesja jednak trochę się przesunęła w czasie.

Bunia trochę ciężko odpalała jak była zimna i lubiła sobie zgasnąć jak stała na jałowym. Pomyślałem - wymienię świece. Niedroga impreza, wymienić nie zaszkodzi, a to akurat jedna z niewielu czynności z dziedziny mechaniki samochodowej którą potrafię wykonać samemu. Kupiłem czteroelektrodowe Beru i zaszyłem się na kilka godzin w garażu.
    Zmartwiłem się trochę widząc, że cztery świece wykręcone z silnika (od strony pasażera) aż ociekały olejem. Świeczki z drugiej strony natomiast były idealnie suche. Ponoć olej na świecy świadczy o złym stanie motoru. Ale czy to normalne że po drugiej stronie nie ma takich objawów?
    Cieszyłem się dwa dni odpalaniem na dotyk, teraz jednak znów rozrusznik musi porzęzić ładnych kilka sekund zanim M60B40 zamruczy. Coś czuję że nowe świeczki się obsmarowały. ; (

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    No ładniutka-pogratulować ;)
    No to sprawdzaj przyczynę na bieżąco co z tymi świecami -dziwne ,że wszystkie 4 obsmarowane-może uszczelka walnęła i zalewa ''komorę świec'' -w mojej się lekko pociło ;)
    A co z rym rozrusznikiem ,że rzęzi??? Sprawdź też aku czy jest właściwy do m60b40-czasem przy sprzedaży wciskają byle jakie ;)
    Poza mechaniką pozostanie Ci czyszczenie lamp w środku -z tego co widać po fotkach-troszkę roboty z tym będzie , ale efekt niemal że nowych lamp Ci wszystko wynagrodzi , oraz detaling /renowacja lakieru i będzie baja :) Jak to mówią oczka się boją -łapki zrobią ;D
    Powodzenia w dopieszczaniu ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar neonunit
    BMW
    '95 740i
    Dzieki. Na wiosne zamierzam zalozyc jej jakies ciekawsze felgi, myslalem o styling #70. Eleganckie, o cal wieksze. A jak kiedys bede mial troche wolnej gotowki to cala przemaluje na czarny lub ciemnoszary-grafitowy. Ale to juz bardziej odlegle marzenia ;)

(Wyslane z telefonu)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Witamy. Chcesz ją przemalować..? mało takich e38 , mi się bardzo podoba i raczej poszedł bym w kierunku doprowadzenia kolorku do ideału, do tego ładna felga ( właśnie w graficie ).

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

studiomaxmedia.com Vip Awatar extino
    BMW
    BMW E32 740i V8 M62 1992 SHADOWLINE/E38 750i V12 M73 1999 / E65 745i V8 2002
    Witamy na forum kolegę.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Picollo
    BMW
    e38 2.8i 2000r
    Siemanko ładniutka jest

Uprawnienia umieszczania postów