Gratulacje fajne autko!Sprawdż ostatni zaczep lewego tylnego tłumika
Gratulacje fajne autko!Sprawdż ostatni zaczep lewego tylnego tłumika
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Pare spraw z listy do zrobienia odchaczone:)
Wczoraj wymieniłem termostat (ori BMW) i oba czujniki wałków rozrządu (febi/bilstein). Autko odzyskało werwę w całym zakresie obrotów i odpala poprawnie:)
Dzisiaj zająłem się kluczykami. Były nieco przybrudzone i brakowało jednej naklejki. Zakupiłem nową i jest ok. Muszę tylko jeszcze pokrowiec skombinować. Ma ktoś dostęp do nowych oryginalnych?
Na zdjęciu ładnie widać różnice w wielkości ORIczujnik kontra czujnik FEBI. Na szczęście się zmieścił i działa poprawie.
Ostatnio edytowane przez jonash ; 05-12-2011 o 22:03
co to za drewno w środku?!
masakra! :)
pierwszy raz coś takiego widzę.
zdjęcie ze środka wygląda jakby ktoś usunął kolory w photoshopie :D
co do stacji dockującej iphona wydaję mi się że działa to w ten sposób
YouTube
co do drewna, znalazłem na autoscoucie czerwoną 740 z tym samym drewienkiem, wyglada pięknie :)
jeśli kiedykolwiek CI sie znudzi mogę się wymienić na moje brązowe :D
Gratki :D wygląda jakby wczoraj z fabryki wyjechała![]()
Dwie miłości - dwie pasje BMW&Cat
![]()
![]()
Wiesz co stacji dokującej właśnie nie mam. Nie znalazłem, żadnego Ori zestawu do iPhona/iPoda z USB więc wydaje mi się, że jest to jakiś emulator zmieniarki np taki. Wyczytałem, że Pendrive musi być z formacie Fat32 i pliki w katalogu CD1..... Będę testował i dam znac. Jak nie zadziałą rozbiorę boczek i zobaczę co to jest.
Drewno ładne, ale jest jeden minus. Znajdź dodatki w takim kolorze;) Puki co nie planuje wymiany, ale będę miał na uwadze:)
Pozdro!
Ostatnio edytowane przez jonash ; 24-11-2011 o 16:31
Futerał na kluczyk zamówiony i pare drobiazgów. Na allegro(bmw-czesci24.pl) jak i w czescidobmw można zamówić jakby ktoś potrzebował.
Konserwujecie jakoś podwozie na zimę?