U mnie na ciepłym jest mocniejszy niż na zimnym. Jeśli filtr był z 2006r to pewnie też trochę na dobity będzie wyglądał. Ale dzięki za wskazówkę sprawdzę przy okazji:)
U mnie na ciepłym jest mocniejszy niż na zimnym. Jeśli filtr był z 2006r to pewnie też trochę na dobity będzie wyglądał. Ale dzięki za wskazówkę sprawdzę przy okazji:)
nie ma sprawy :)
Coś mnie ostatnio prześladuje pech;/ Tuż przed 5 dostałem tel, że przed blokiem stoi auto z rozbitą tylną szybą....moje auto:( gratis urwane lewe lusterko...
Na szczęście nic więcej nie znalazłem.
Jakby ktoś był ciekaw czym została rozbita szyba to już odpowiadam...lusterkiem z innego auta;] Jakieś debile szły ulicą i po drodze kasowali auta. Blok dalej zahaczyli o inny parking.
Elektryka lusterka (oczywiście poza składaniem;]) działa. Całe lusterko do wymiany? Czy da się obudowę/korpus wymienić?
Ostatnio edytowane przez jonash ; 02-03-2012 o 07:34
współczuję.. miałem jakiś czas temu podobną sytuację, z tym że u mnie ktoś wyłamał oba lusterka. Naprawdę brak mi słów na to co niektorzy ludzie mają w głowach
Ręce upi.......lać przy samej d...ie,naprawdę przykry widok.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
że tak napisze pie***** skur*******, powinno sie zamykac takich ludzi do paki i jak siwy napisal up.... rece
mam nadzieje ze autko wroci jak najszybciej do wczesniejszego stanu i dalej bedzie jednym z ladniejszych E38 na forum :)
Ostatnio edytowane przez Mistrzoo ; 02-03-2012 o 16:12
Ręce opadają... I weź człowieku zostaw auto na parkingu...
V8 Garage
Tym głupkom to też trzeba coś urwać i wybić, bo po aferze z podpalaczem jak prokuratura powiedzieła kolesiowi kto go podkablował nie wierze w wymiar sprawiedliwości. Współczuje kolego
BMW - radość z jazdy!
Ja już dawno doszedłem do takiego wniosku, ktoś już się nawet za to zabrał :]
źródło: http://smokgorynycz.nowyekran.pl/pos...wiony-majdanek