Może się mylę ale chyba z ringów nie zrobisz świateł dziennych (legalnych). Jest opcja ustawienia świateł dziennych ale ze świateł 'długich' które świecą 75 % mocą .
Może się mylę ale chyba z ringów nie zrobisz świateł dziennych (legalnych). Jest opcja ustawienia świateł dziennych ale ze świateł 'długich' które świecą 75 % mocą .
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
calkowicie sie z toba zgadzam ale gdybym uparl sie i mial w dupie przepisy to jakie zarowki i jakiej mocy musze kupic zeby same ringi wystarczyly jako niby dzienne, jak mają w niektorych e60 czy X6
Wydaje mi się że te na rynku są najmocniejsze http://moto.allegro.pl/led-marker-bm...901303378.html jak to będzie wyglądało w dzień, nie mam pojęcia..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja również kupiłem te żarówki na Allegro. Wyglądają dobrze ... ale tylko wizualnie!!! Światła faktycznie są białe i wygląda to zdecydowanie lepiej od tych żółtych (ciekawe na jak długo wystarczą???) ale na pewno nie mogą służyć za światła dzienne. Chciałem podładować akumulator i włączyłem same ringi (postojowe) i co chwila ktoś mrugał do mnie abym włączył światła. Policji na szczęście nie spotkałem. A tak a propos, wiecie ile w autoryzowanym serwisie BMW kosztuje wymiana żarówki od ringu? Zadzwoniłem z czystej ciekawości. Ok. 400 zł netto. Uważam że jak się wymyśli taki patent na wymianę żarówek to w autoryzowanym serwisie powinni to robić gratis :-)
Mam również pewne wątpliwości czy te markery świecą jaśniej od standardowych ringów.
Ostatnio edytowane przez alcomfilm ; 01-11-2011 o 08:53
Od 20 lat wierny tej marce!