Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: wymiana zarowki postojowej przód

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Może się mylę ale chyba z ringów nie zrobisz świateł dziennych (legalnych). Jest opcja ustawienia świateł dziennych ale ze świateł 'długich' które świecą 75 % mocą .

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Banned
    BMW
    e65
    calkowicie sie z toba zgadzam ale gdybym uparl sie i mial w dupie przepisy to jakie zarowki i jakiej mocy musze kupic zeby same ringi wystarczyly jako niby dzienne, jak mają w niektorych e60 czy X6

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Wydaje mi się że te na rynku są najmocniejsze http://moto.allegro.pl/led-marker-bm...901303378.html jak to będzie wyglądało w dzień, nie mam pojęcia..

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 730D ex E38 740i ex E39 530d
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Wydaje mi się że te na rynku są najmocniejsze http://moto.allegro.pl/led-marker-bm...901303378.html jak to będzie wyglądało w dzień, nie mam pojęcia..
    Mam takie i w dzień je widać dość dobrze ale napewno nie na tyle aby mogły spełniać rolę świateł dziennych

Początkujący Użytkownik Awatar alcomfilm
    BMW
    750d F01 wcześniej: 750i F01, 535d E 60, 730d E65 i wiele innych
    Ja również kupiłem te żarówki na Allegro. Wyglądają dobrze ... ale tylko wizualnie!!! Światła faktycznie są białe i wygląda to zdecydowanie lepiej od tych żółtych (ciekawe na jak długo wystarczą???) ale na pewno nie mogą służyć za światła dzienne. Chciałem podładować akumulator i włączyłem same ringi (postojowe) i co chwila ktoś mrugał do mnie abym włączył światła. Policji na szczęście nie spotkałem. A tak a propos, wiecie ile w autoryzowanym serwisie BMW kosztuje wymiana żarówki od ringu? Zadzwoniłem z czystej ciekawości. Ok. 400 zł netto. Uważam że jak się wymyśli taki patent na wymianę żarówek to w autoryzowanym serwisie powinni to robić gratis :-)
    Mam również pewne wątpliwości czy te markery świecą jaśniej od standardowych ringów.
    Ostatnio edytowane przez alcomfilm ; 01-11-2011 o 08:53
    Od 20 lat wierny tej marce!

Uprawnienia umieszczania postów