-
Początkujący Użytkownik
Witam
Od roku jestem posiadaczem e38 740i M62 z 96r.Samochód został sprowadzony z niemiec od pierwszego właściciela(starszy pan po 60) z instalacją gazową bi gas.Przy kupnie przebieg był 260tyś a po roku mam juz przejechane 305tyś i co najwazniejsze bez najmniejszych problemów.Przed sprzedaza wlasciciel kupil 4 nowe opony,wymienil pompe wody i wisko i pare innych drobiazgów.Przez ten rok zrobiłem prawie 50 tyś km i ani razu nie mialem problemów.Jest to moje pierwsze bmw i uwazam ze e38 jest najlepszym samochodem wszechczasów!Mam jeszcze Mercedesa W208 czyli clk320 z 2000r ale trakyuje go jak zwykły samochód natomiast bmw jest czymś więcej.Zmieniłem pare drobiazgów min.przednie kierunki na białe,tylne światła,założyłem podświetlane klamki w środku,słupki srodkowe z drewnem,drewniane popielniczki w środku i pare innych drobiazgów.Zaraziłem się chorobą e38:)Zmieniłem też felgi na 18" z wersji M.W najblizszych dniach dodam pare swiezych fotek.Samochód jest dosyc dobrze wyposazony,skrzynia steptronic,navigacja z odblokowaną tv,szyberdach,czujnik deszczu,lusterka składane i fotochromy,boczne rolety i cała reszta dostępna w e38.Mimo 96r auto ma 6 poduszek!Pozdrawiam wszystkich maniaków bmw a szczególnie e38!!! The best car ever!!!!
Uprawnienia umieszczania postów