Wysyłam chłopakom link na steam,jeszcze jest nadzieja :) mam ponad 100 osób na steam więc na pewno sporo osób zagłosuje.
Wysyłam chłopakom link na steam,jeszcze jest nadzieja :) mam ponad 100 osób na steam więc na pewno sporo osób zagłosuje.
Jeśli chodzi o dzika kartę to chyba PLAN prowadzi :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Wojtek ale na zlocie oddajesz zuzyte MB jak tylko do 10 dzis....ja na BlueConecie w pracy wyczerpie limit :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jednak się nie udało :(Ale ta cała eskapada z MBTM i tak jest ich sukcesem :)
Teraz nagrywają pierwszą płytę i jak tylko się ukarze wrzucę ją do naszego e-Shopu byście mogli poznać ich lepiej :gitara::gitara:
PS
Wielkie dzięki Wszystkim, którzy wspierali ich swoimi głosami !!! :564:
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 04-11-2011 o 10:04
Gra muzyka
Szkoda że się nie udało :(
no szkoda... 36% to niestety za mało...
A naprawdę są dobrzy :
http://www.youtube.com/watch?v=-cRAV...ayer_embedded#!
Ekipa KKK naprawdę się skonsolidowała i głosując masowo na innych konkurentów nie dopuścili do odpowiedniego wzrostu wyniku PLANU :( Byli silniejsi - szkoda, ale na tym świat się nie kończy :)
Gra muzyka
Ja też żałuję, że się nie udało. Ciekawe ile osób z 7er głosowało na Face. Ale i tak widzę, że potrzeba było naprawdę masę głosów, żeby wygrali.
źle nie było. robiliśmy co moglismy. coś czuje że i tak szybko sie przebiją i zostaną zauważeni! :)
trzeba sie skupić na pozytywach!! poza zachwytami nad NUNO (vocal) SZTABA pochwalił też Dudzika!!!!!!!! a Sztaba nie jest z pierwszej łapanki!
no! i wogóle zyczę całemu Planowi duuużo sprzedanych płyt i koncertu na VII Zlocie 7er.pl :)