sms -ik x2 poszło :)
sms -ik x2 poszło :)
SMS-a nie wysłałem ze względu na miejsce pobytu,ale z przyjemnością obejrzałem ich występ i przyznam brzmienie bliskie moim upodobaniom muzycznym,świetny kawałek.Junior został zauważony przez Sztabę-gratulacje.
Wokalistka kapitalne warunki nie tylko głosowe,ogólnie cała kapela totalny ogień.
sms poszedł :)
Dzięki Panowie za wsparcie - finał jednak będzie dostępny mimo to wyłącznie z dzika kartą.
Gra muzyka
Niestety PLAN nie załapał się bezpośrednio do finału. Jest jeszcze szansa na dziką kartę. Ale żeby to się stało potrzebna jest Wasza pomoc i głosy na facebook ( http://apps.facebook.com/must-be-the...ps&fb_bmpos=1_ ). Każdy głos się liczy. Można zagłosować x10 dziennie.
GŁOSUJCIE - bardzo proszę :) Może 7er ma jednak moc ??
Gra muzyka
Zagłosowałem już raz,mam chwilę więc zagłosuję jeszcze 9 razy :) oraz wysłałem znajomym zaproszenia do głosowania.
No dalej 7er nie śpimy tylko głosujemy,każdy głos się liczy.
ps.dobra 10 głosów poszło ode mnie,jutro też zagłosuję,jeśli chcecie aby było szybciej to trzeba poczekać chwilę aż filmik się naładuję,przejechać suwakiem na koniec i wtedy można oddać głos i tak aż do 10 razy dziennie :)
Ostatnio edytowane przez Marynarz ; 01-11-2011 o 11:56
Spoko spoko Plan już ma wygraną w kieszeni ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
kurde....oni chyba coś kręcą z tymi głosami,jak głosowałem było 27% głosów i nadal jest tyle samo,o co kaman?
Głosuje dużo ludzi. A fani KKK głosują BB by PLAN nie mógł poprawiać wyniku. Ot cała tajemnica.
Potrzebna jest pełna mobilizacjia !!
PS
Wciąż chcę wierzyć, że w ważnych chwilach mogę na Was wszystkich liczyć. Nie bójcie się tej facebook-owej aplikacji.
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 01-11-2011 o 22:37
Gra muzyka