Niew±tpliwie najbardziej niezwyk³e e32 na forum.
Szczerze gratulujê!
Niew±tpliwie najbardziej niezwyk³e e32 na forum.
Szczerze gratulujê!
Czarne e32 w benzynie!
Te chlapacze jak sam mówisz nie dodaj± urody ale rzeczywi¶cie warto to uszanowaæ i jednak zostawiæ w spokoju auto ¶wietne i piêkne jak mówi³em wczêsniej niestety nawet tak wspania³y egzemplarz dopada czas i co¶ moze szwankowaæ jednak mimo to jedno z najpiêkniejszych e32 gdzie wielu mo¿e tylko pomarzyæ i nie chodzi tu te¿ o pieni±dze tylko o to ¿e niestety produkcja dawno siê ju¿ skoñczy³a a takich pere³ek jest nie wiele.
Gratuluje zakupu mimo to i niech s³u¿y pachnie, cieszy oko :)
Zdjêcia te stare maj± w sobie co¶... naprawdê wywo³uj± bardzo pozytywne emocje to co¶ wspania³ego wrêcz wzruszaj±ce. Nie jestem sobie w stanie wyobraziæ tego co by siê dzia³o gdybym ¿y³ i mia³ to auto w naszej Polsce w tamtych latach gdy by³o nowe BMW 5.0 w longu z kanap± elektryczn±.... Teraz robi wielkie wra¿enie w¶ród pasjonatów a co dopiero wtedy.
Co¶ piêknego. Gratulacje
EX:
E34 524TD
E32 730i
E32 750IL
Wiele serc jedno bicie - seria 7 ponad zycie!
Witam i gratulujê piêknego nabytku ;)
to chyba najlepsze E32 na forum..
o kupiona ¶wie¿o z salonu jak widaæ:D nie no rewelacja:) gratuluje:)
Niesamowite auto, pewnie bêdziesz nim je¼dzi³ tylko do ASO i na zloty :)
Jedno z niewielu aut które tak samo szokuje na zdjêciach jak na ¿ywo.
P.S. Jakby Ci siê chcia³o zeskanowaæ instrukcje po PL to wiêkszo¶æ posiadaczy e32 na forum by³aby prze mega wdziêczna i tak samo szczê¶liwa :)
Witam
wrzucam ma³y update.
w sezon 2012 wje¿d¿amy z kilkoma zmianami. Najwa¿niejsza - nowa oryginalna przednia szyba.
Nowe dywaniki welurowe
Kanisterek (fabrycznie nowy, oryginalny)
Na szybko uda³o siê auto umyæ, posprz±taæ w ¶rodku, wnêtrze od¶wie¿one za pomoc± SV Quick Interior Finish, drewno dosta³o wosk SV Wood Polish i zaczê³o siê fajnie ¶wieciæ. To tak z grubsza. Porz±dny detailing dopiero nadejdzie.
![]()
Sama impreza Youngtimer Warsaw by³a ca³kiem sympatyczna, chocia¿ pogoda ¶rednio dopisa³a. Przyjecha³o mnóstwo klasyków ró¿nych marek, w czasie przejazdu przez miasto tworzy³y siê korki. Oprócz mojego E32 by³ te¿ Arkus ze swoim sznyclem.
Wkrótce kolejne zmiany w autku i mam nadziejê kolejne mi³e spotkania z innymi klasykami.
W tej chwili auto stoi u mechanika na wiosennym serwisie. Auto bêdzie wystawione jako eksponat na targach Auto Nostalgia 1-3 czerwca.
Ach... rozmarzy³em siê :man_in_love: czysta poezja...
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Super sprawa !! :)
Gra muzyka