Tymi fotkami lejesz miod na moja dusze! Zazdroszcze wielce i gratuluje jednoczesnie.
Tymi fotkami lejesz miod na moja dusze! Zazdroszcze wielce i gratuluje jednoczesnie.
Świetne auto,widziałem na zlocie i byłem pod mega wrażeniem!
Gratuluję!
P.S- Tuczi fotka kozak :707:
Hej, mam nadzieję, że spotkamy się na zlocie w przyszłym roku :) Z rzeczy na szybko, jest za wysoko ustawione nivo z tyłu, możesz porównać ze zdjęciami z początku życia auta jakie zamieściłeś. Zapewne komfortu nie ma jak auto jest niezaładowane.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 25-10-2011 o 15:48
pozdrawiam Bartek
Witamy ;) Nie ma co , jest czym się pochwalić. Jak dla mnie najlepszy oryginał na forum.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
witam
jeżeli chodzi o nivo to na starych zdjęciach auto jest prawdopodobnie po dłuższym postoju. W tej chwili po postoju tył również opada i wygląda podobnie jak na tych fotkach. Faktem jest że jest dość twarda, ale nie wiem czy tak ma być czy nie bo nie mam porównania. Całe Nivo łącznie z amorkami było wymieniane w ASO 5 lat temu (ma przejechane 13000km).
Hej, nivo nie opada jak jest sprawne, u mnie czasem auto zimą stoi po kilka miesięcy i jest ok. Jest za wysoko ustawione na regulatorze obok dyferencjału. W mechaników z ASO bym nie wierzył, daleko im do profesjonalizmu, nie raz na przykładzie e32 się zdziwiłem. Wysokość musi być ustawiona wedle manuala bentleya, na starych zdjęciach jest ok.
pozdrawiam Bartek
Te chlapacze jak sam mówisz nie dodają urody ale rzeczywiście warto to uszanować i jednak zostawić w spokoju auto świetne i piękne jak mówiłem wczęsniej niestety nawet tak wspaniały egzemplarz dopada czas i coś moze szwankować jednak mimo to jedno z najpiękniejszych e32 gdzie wielu może tylko pomarzyć i nie chodzi tu też o pieniądze tylko o to że niestety produkcja dawno się już skończyła a takich perełek jest nie wiele.
Gratuluje zakupu mimo to i niech służy pachnie, cieszy oko :)
Zdjęcia te stare mają w sobie coś... naprawdę wywołują bardzo pozytywne emocje to coś wspaniałego wręcz wzruszające. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego co by się działo gdybym żył i miał to auto w naszej Polsce w tamtych latach gdy było nowe BMW 5.0 w longu z kanapą elektryczną.... Teraz robi wielkie wrażenie wśród pasjonatów a co dopiero wtedy.