Ja pieprze jakie pytanie. A czy w ogole ktoś tu jeździ muskając pedał gazu? Mam 4 litry pod maska jak trzeba to przycisnę a nie będę jeździł jak matizem
Ja pieprze jakie pytanie. A czy w ogole ktoś tu jeździ muskając pedał gazu? Mam 4 litry pod maska jak trzeba to przycisnę a nie będę jeździł jak matizem
Nikt nie mówi, żeby jeździć muskając gaz. Czasem warunki na drodze wymuszają taką jazdę i wtedy nasze auta wbrew bazarowym opiniom okazują się bardzo oszczędne. Jednocześnie, gdy chcesz, bez trudu odjadą stuningowanemu na wszystkie sposoby szmelcwagenowi na dodatek spalając połowę tego, co on ;-)
Dobrze jest mieć świadomość doskonałości konstrukcji własnego auta.
Ostatnio edytowane przez chytrusek ; 05-01-2013 o 14:10
To i ja się dołączę do zeznań. 730 w automacie - autostrada A4 odcinek Wrocław - Katowice, temperatura ok 25 stopni - średnie spalanie przy przepisowym 140 km/h na tempomacie - 10l. Po mieście - aglomeracja śląska w ostatnim okresie lekkich mrozów na odcinku ok. 600 km - 14l. (odcinki maksymalnie do 10km) - jazda z dzieckiem, więc bez brawury jednak dosyć dynamicznie i szybko jak na miasto. Standardowe ogumienie 215/65/16.