Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Konsola PS3

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'

Konsola PS3

Hej
    Jak w temacie.Macie może styczność z konsolą play station 3? Chodzi mi o pady bezprzewodowe...jak się sprawują?Jaki czas działania i jaki czas ładownia?

Czy ogólnie są coś warte?

Tak na marginesie jakie gry polecacie na tą konsolę ?

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Hej
    Jak w temacie.Macie może styczność z konsolą play station 3? Chodzi mi o pady bezprzewodowe...jak się sprawują?Jaki czas działania i jaki czas ładownia?

Czy ogólnie są coś warte?

genberalnie pad od konsoli sony ps3 jest lzejszy i wygodniejszy od pada microsoftu (xboxa) ja jak laduje pada przez 2-3 godzinki to starczy na TYDZIEN GRANIA:) jedynym problememjest cena tego ustrojstwa ktora w takim sobie np media kosztuje 200zl:) CENA NIEZMIENNA OD 4 LAT PONAD... bo tyle na rynku jest juz konsola ps3:) ladnie zarabiaja na 4letnim sprzecie co?... generalnie kolego konsola ps3 to naprawde dobry zakup:) ja swoja mam juz druga :) (poprzednia sprzedalem) a obecna mam juz 3 lata:) nic sie nie psuje:) + DOBRY NAWET BARDZO ODTWARZACZ FILMOW blu -ray DVD itd;) + doszla ostatnio opcja IPLA(polsatowskie seriale dzien predzej) i TVNPLAYER(tvn seriale dzien predzej) za darmo wszystko:) no i AXN jeszcze jest:) generalnie konsolka w tych czasach do dobra zabawka:) a PADY SPRAWUJA SIE BARDZO DOBRZE:) ja mam jednego bez dualschocka(z poczatku produkcji) to jest lzejszy od terazniejszych ale nie ma wibracji i jest zrobiony z jakiegos takiego plastiku co sie rece poca:) ale te nowe pady (nowe tzn nawet 2-3 letnie) sa zrobione z twardego wygodsnego plastiku i maja wibracje:) pozdro

PS. jak bedziesz chcial jakies gierki fajne to dawaj znamc:) napiszeCI w co warto grac;)

Jako fan PS3, również polecam te konsolę. Pad, a konkretnie mówię o Sixaxis, u mnie sprawuje się bardzo dobrze zresztą jak zawsze to było z Playstation. Mój chodzi od 2007. Jest lekki, ładowanie starcza na „trochę” grania. Nie jest tak że go zapniesz i za godzinę masz wyładowany, raczej w dniach bym to liczył. Ponadto podpiętym padem również możesz grać (tylko że kabelek dynda).
    Co do gier to zależy co kto lubi, ale jest kilka mega produkcji, które warto mieć lub chociaż przejść. Był już taki temat tu u Nas więc polecam opcję "szukam" ;D.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Jest jedna obowiązkowa pozycja, najlepsza gra z jaką się spotkałem kiedykolwiek!
    Heavy Rain się zwie!

Kolejna super produkcja według mnie to Medal of Honor Tier1, też fantastyczna gra, grafika i fizyka gry są oszałamiające ale do tego nas już przyzwyczaił ten tytuł przez wiele, wiele lat :)

Co do padów oprócz wyżej wymienionych nie można zapomnieć o PS Move ale tutaj uważałbym na gry jakie są pod to, nie wszystkie są dobrze napisane. Gra Sport Champion daje dużo zabawy, była jeszcze jakaś gra w golfa ale nie pamiętam, była okrzyknięta nazwiskiem jakiegoś gracza ale nie był to Tiger Woods.

Co do samej konsoli to dzisiaj są podzielone na takie które można kupić nieaktualizowane od wielu miesięcy, jedyna zckrakowana wersja oprogramowania 3.5 albo 3.55 (nie pamiętam dobrze), kupujesz taką i coś co przypomina pendrive i grasz na piratach nie podłączając nigdy konsoli do netu. Albo kupujesz normalną konsolę i cieszysz się z dobrodziejstw PS Store gdzie możesz kupić Upgrade gier za dobrą kasę, naściągać całą masę demo najróżniejszych gier itd.
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 19-10-2011 o 11:00
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    A ja mam stycznosc z PS3 i XBOXEM 360 i zdecydowanie bardziej polecam Xboxa. Lepszy i tansze gry, mozliwosc przerobienia konsoli, wygodniejsze pady.

Vip Vip Awatar quick silver
    BMW
    obecnie: e38 740i,sl300 było: e38 735i e38 728i sport
    Ale PS3 też można przerobić

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    Cytat Zamieszczone przez quick silver Zobacz posta
    Nawet najnowsze firmware?
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Również polecam PS3 , pady sprawują się znakomicie ogólnie ps3 to ps3 -na pewno warto! Co do gier, zgodze się że Heavy rain jest OK , z samochodówek podobało mi się : Split second, NFS HP a ze strzelanek grałem we wszystkie Jamesy Bondy ( polecam dla kogoś co ma problem ze sterowaniem , namierzaniem poprzez pada w tej serii jest to bajecznie proste).

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez quick silver Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Greg38 Zobacz posta
    Nawet najnowsze firmware?
    Też jestem bardzo ciekawy :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar quick silver
    BMW
    obecnie: e38 740i,sl300 było: e38 735i e38 728i sport
    Ja mam akurat z 2008 roku PS3 przerobiona została w uk więc wiem ze jest to możliwe a co do tych nowych nie wiem jak to się ma

Uprawnienia umieszczania postów