Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: e32 750 88 rok

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Podczas gdy e32 jeszcze w śnie zimowym, w domu zagościł kolejny klasyk z lat osiemdziesiątych. Co prawda rocznik 93, ale technologia miniona.

Jest to W124 250D w automacie, kupione z firmy Komfort Trans, którą gorąco polecam. Zajmują się sprowadzaniem klasycznych mercedesów.

Ostatni wypust W124, maj 93, od czerwca były już W124 E klasy. Przebieg 242 tyś, serwis ASO w Karlsruhe do końca.

Kilka rzeczy już zrobionych, zostały detale, jakieś ryski, wgniotki itp.

Poniżej po pierwszym myciu, wosk Carnauba, zmienione czarne listwy zderzaków na nowe.

Z wyposażenia brak klimatyzacji, brak elektrycznych szyb, brak elektrycznej anteny, brak zagłówków z tyłu, ale jest szyberdach, dwa głośniki oraz elektrycznie sterowane, podgrzewane lusterka:)

Zapomniałem jeszcze dodać, że w celu konserwacji zdjąłem listwy boczne wszystkie wraz ze zderzakami, nakładkami na progi i po umyciu znalazłem czystą biel, nie ma rdzy nawet łebka od szpilki, nawet w największych zakamarkach, moje e32 pod tym względem gorzej się prezentuje, nawet śruby są niepordzewiałe, coś niesamowitego.

Ostatnio edytowane przez ttrol ; 21-04-2013 o 18:11
    pozdrawiam Bartek

Uprawnienia umieszczania postów