Dudza mi siê wydaje, ¿e to by³o ironiczne, w sensie, ¿e to niewiarygodnie ma³o! Moja ma ju¿ niemal 400 tys nabujane i co z tego? Miewa siê ¶wietnie, naprawy jakie mam to niektórzy z nas mieli ju¿ dawno temu przy po³owie tego przebiegu ;)
Bo tak jest, pytanie tylko czy auto je¼dzi³o w ko³o komina czy lata³o po autostradach z jednej strony Niemiec na drug±.
To nie stereotyp tylko realizm :) ogólnie moja z historii auta gania³a pierwsze 3 lata (tyle trzyma³ j± szwab) ¶rednio ok 65 tys km rocznie. Dopiero w PL dystans spad³ do normalnego czyli ok 30 tys i ja sam ni± robiê minimum 30 tys/rok
A powiem tak, je¿d¿ê ma³o bo wiem ile w biznesie mo¿na robiæ km, mam znajomych, którzy robi± rocznie po 150tys i wiêcej.
Co do samego przebiegu, nie ma nic lepszego jak podjechaæ do ASO osobi¶cie, wystarczy im kluczyk, który wrzucaj± na sekundê do czytnika i wszystko wiedz± o historii auta! Ale tak jak Joe pisa³ przez telefon tak podstawow± informacjê jak przebieg te¿ powinni podaæ. Na szczê¶cie 90% pracowników ASO BMW to mi³o¶nicy marki tacy jak my i nie maj± problemów zawsze i wszêdzie rozmawiaæ o tych autkach :)

Odpowiedz z cytatem