Hej
Mam pro¶bê do was mo¿ecie wrzuciæ dla porównania filmiki jak przyspiesza wasze 7er od 0-100? chodzi mi dok³adnie o silnik M62B44
Ni¿ej mój filmik
http://www.youtube.com/watch?v=adn8q_ubo5c
Hej
Mam pro¶bê do was mo¿ecie wrzuciæ dla porównania filmiki jak przyspiesza wasze 7er od 0-100? chodzi mi dok³adnie o silnik M62B44
Ni¿ej mój filmik
http://www.youtube.com/watch?v=adn8q_ubo5c
Popraw link bo nie dzia³a
Ale po co? My¶lisz ¿e s³abo przyspiesza czy mo¿e odwrotnie? Na moje oko to dobrze jedzie ;)
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 22-10-2011 o 19:08
ale przecie¿ sam sobie nagra³es odpowiedz:)
wg tego co podaje wikipedia to silnik m62b44 przyspiesza od 0 do 100 w 7 sek.
z tego co widze na filmiku to stówke z³apa³es w ok 7 sek...:) tak wiêc szybciej bedziesz przyspiesza³ tylko z górki:D
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
mam problemy bo obroty spadaj± do 500 na luzie i trzêsie autem, czasami jest dobrze. Mia³em b³±d 2 sond i wypadanie zap³onów wiec kupi³em nowe, b³êdy po skasowaniu wróci³y. Wszystko co mo¿liwe by³o sprawdzane ¶wiece cewki fajki itp. Moze to byæ wina uszkodzonego przep³ywomierza? Jakby z forum kto¶ mieszka³ blisko i mia³ taki sam silnik podjecha³bym sprawdzic przep³ywke, nie chce na darmo wywalaæ 600 z³, ju¿ sondy prawdopodobnie niepotrzebnie kupi³em 250 z³ za sztuke :/
P.S Filmik wrzuci³em bo obawia³em sie ze auto nie jedzie tak jak powinno. Jesli Dzuda uwa¿asz ze jest oki (przyspieszenie) to raczej nie wina przep³ywomierza, jesli by by³ uszkodzony auto gorzej by jecha³o? czy niekoniecznie?
sprawdz sobie na wszelki wypadek silniczek krokowy
Wyczy¶æ dobrze krokowy i zobacz czy siê poprawi.
Ostatnio edytowane przez Marynarz ; 22-10-2011 o 19:54
Przep³ywomierze psuj± siê na ró¿ne sposoby. Nie koniecznie bêdzie du¿o gorzej pracowa³.
Dobra diagnoza kompem by siê przyda³a. Jak masz dostêp do kompa to zrób screeny z warto¶ci jakie s±. To na ich podstawie mo¿na bêdzie co¶ powiedzieæ. Zw³aszcza z warto¶ci dotycz±cych korekt mieszanki.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
mam kompa z interfejsem jutro ca³y dzieñ pracuje wiec w wtorek nagram filmik z warto¶ciami i wrzucê