Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Sprawdzenie przebiegu po numerze VIN- ma ktoś taką możliwość?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Skupmy się Panowie na temacie "Sprawdzenie przebiegu po numerze VIN- ma ktoś taką możliwość?"

ps już dawno na forum rządzi stereotyp, że jeżeli na zachodzie kupują diesla to z niego nie wysiadają :] i każde 8-10 letnie auto musi, ale to musi mieć 300-400 tys km, bo inaczej to mina ...
    Pewność na każdym kilometrze ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 745 I e65 2005r
    Drążąc dalej temat (tak z ciekawości), to czy można uzyskać jakieś konkretne info o historii serwisowej E38 z początkowych lat produkcji?? Czy może jednak ASO nie przetrzymuję takich danych?

Cytat Zamieszczone przez x-factor Zobacz posta
    Drążąc dalej temat (tak z ciekawości), to czy można uzyskać jakieś konkretne info o historii serwisowej E38 z początkowych lat produkcji?? Czy może jednak ASO nie przetrzymuję takich danych?
    Nie wiem, bo tego nie sprawdzałem. Ale zadzwoń i pogadaj. Najwyżej Ci nie powiedzą. Generalnie kulturalne podejście i brak ściemy powinien bardzo pomóc. Mi podawali kiedy był ostatni przegląd w ASO (jaki przebieg i kiedy) i ostatni wpis z ASO (już bez przebiegu ale data). Na podstawie tego można spróbować oszacować faktyczny stan licznika "teoretycznie" w odniesieniu do tego co podadzą jako ostatni przebieg odnotowany.

Uprawnienia umieszczania postów