Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: poker w szczecinie??

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Ariel, ja nie twierdzę że jest tak jak napisałem, ale też nie mogę tego wykluczyć. Tak samo ma się sytuacja z Twoją wersją wydarzeń. Potwierdzić to może się tylko w toku śledztwa, którego szczegółów i tak pewnie nie poznamy, bo nie będziemy już karmieni informacjami o nim.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Ariel, ja nie twierdzę że jest tak jak napisałem, ale też nie mogę tego wykluczyć. Tak samo ma się sytuacja z Twoją wersją wydarzeń. Potwierdzić to może się tylko w toku śledztwa, którego szczegółów i tak pewnie nie poznamy, bo nie będziemy już karmieni informacjami o nim.
    A ja nie twierdzę, że nie masz racji, może się okaże, że tak jest. ALE
    Żyjemy w 2011 roku niby w demokratycznym państwie tak? I są zasady! Najpierw gromadzi się dowody, śledzi się kogoś aby stwierdzić czy dokonuje on przestępstwa czy nie, jeżeli tak aresztuje się kogoś takiego. A Ci najpierw wjeżdżają, zamykają ludzi, niszczą firmy i człowieka a później się zastanawiają czy ktoś to przetrwa i będzie w stanie walczyć o niewinność. Jakie dowody? Jakie opinie specjalistów oni nie robią nic! Uwierz mi na słowo, po prostu jakiś celnik debxxx wyczytał sobie w ustawie, że gra w pokera po za kasynem jest nielegalna i to mu wystarczyło aby stwierdzić, że tam jest mafia i należy wszystkich aresztować. Poważnie tak funkcjonują celnicy. Do naszej firmy weszli i stwierdzili, że urządzenie przez jakie sprzedaje jest odmierzaczem paliw ciekłych i naliczyli akcyzę 2zł od każdego litra który przeleciał przez firmę przez rok czasu.
    Mieli w duxxx, że urząd który zajmuje się nadawaniem typu nadzorując produkcję urządzeń pomiarowych, legalizowaniem tych urządzeń czyli Urząd Miar i okręgowy i w końcu Prezes Głównego Urzędu Miar absolutnie temu faktowi zaprzeczył, nie ważne, że specjaliści w kraju opiniują to jednoznacznie, że to koło odmierzacza paliw ciekłych nawet nie leżało i jest to bzdura ale to nie ma znaczenia. Głupi i tępy celnik przyszedł stwierdził, że urządzenie wygląda bardzo podobnie do takiego jak na stacji paliw więc jest to odmierzacz paliw ciekłych a skoro w ustawie o podatku akcyzowym pisze, że sprzedaż przez odmierzacz paliw ciekłych jest obłożony sankcyjną stawką akcyzy to ją naliczyli!
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 21-10-2011 o 11:27
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów