ja mam slima :) i gry na ps2 nie chodzą ... działają tylko te z ps3 i ps1
co do dysku tutaj tez jest łatwy do wyjęcia :) wyjmuje sie go z przodu pod połykaczem płyt :D
ja mam slima :) i gry na ps2 nie chodzą ... działają tylko te z ps3 i ps1
co do dysku tutaj tez jest łatwy do wyjęcia :) wyjmuje sie go z przodu pod połykaczem płyt :D
A załóż się :)
Podłącz ją do netu i zaktualizuj oprogramowanie! Dzisiaj Czyta wszystko łącznie z Divix czy obrazami płyt BluRay, obsługuje technologię 3D zarówno w filmach jak i w grach.
Ze względu na to, że się rozpisaliście też o XboX to zasadniczą różnicą jest napęd, konsola od Microsoftu obsługuje tylko DVD HD a więc stąd różnice w cenach gier.
Spora różnica jest także w procesorze i i reszcie bajerów na płycie głównej. Owszem na początku różnic w grach nie było i w wydajnościach ale po kilku latach zaczynają wychodzić różnice w możliwościach obydwóch konsol. Jak nie jeden z graczy zauważył niektóre tytuły wychodzą tylko na PS3 i powodem tego są nie tylko pieniądze i umowy ale też możliwości konsol 3 generacji, z czasem to się będzie pogłębiać.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!