Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: auto do oceny

Początkujący Użytkownik Awatar Szczygieł
    BMW
    7 e32
    ja tez niekumam gdzie oni widzą nie rowne oodbicia swiatla na tym lakierze. z opisu jaki gosciu zrobil wnioskuje zeskladal jai dopracowal. od dwoch tygodni obserwuje jego aukcje i widze jak schodzi z ceny co chwile, widocznie nikt nie jest zbytnio zainteresowany, mysle sobie ze moze to z powodu braku automatu iskory.. bo dlaczego nikt nie chce takiej bryczki...?? hmm..

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomgtdek69
    BMW
    E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez Szczygieł Zobacz posta
    widocznie nikt nie jest zbytnio zainteresowany, mysle sobie ze moze to z powodu braku automatu iskory.. bo dlaczego nikt nie chce takiej bryczki...?? hmm..
    Bo moze nie wszystko z nią ok;)
    Wsumie też nie widze tej różnicy w odcieniach, ale brak automatu napewno nie jest powodem do systematycznej obnizki ceny...
    V8 Garage

Początkujący Użytkownik Awatar Johnny735
    BMW
    e32 735iA
    Nic tylko musisz jechać i zobaczyć ją. To, że jest manual to mniej zmartwień później bo automatem fajnie się jeździ dopóki coś nie zacznie się dziać. Skórę też zawsze można dołożyć, ja do swojej za komplet fotele + kanapa w skórze w elektryce, podgrzewane i z pamięcią w dobrym stanie dałem 200zł... Nie wiem tylko po co koleś podnosił tył...

Początkujący Użytkownik Awatar Szczygieł
    BMW
    7 e32
    no ciekawa sprawa z tym podniesionym tylem, mi sie to nie podoba i zmienilbym to jak najszybciej, apropos czy to sie wiaze ze miana sprezyn tylko czy jeszcze co innego? Dzisiaj jade ogladac to auto.

Początkujący Użytkownik Awatar Johnny735
    BMW
    e32 735iA
    Kupisz używane sprężyny na tył i będzie stała jak należy, chyba, że ktoś miał na nich założony oświęcim w bagażniku. To pisz jakie wrażenia po oględzinach.

Uprawnienia umieszczania postów