Witam czy ma ktoś zdjęcia autka e38 jak wygląda przy obniżeniu o -35mm tylko z przodu, Może na wiosnę coś bym pomyślał do nowego felunku?
Witam czy ma ktoś zdjęcia autka e38 jak wygląda przy obniżeniu o -35mm tylko z przodu, Może na wiosnę coś bym pomyślał do nowego felunku?
Ja to zrobiłem ;D latem :
Gra muzyka
fajnie to wygląda...tez zastanawiam się nad delikatnym obniżeniem przodu...po wymianie sprężyn na nowe przód stoi pewnie tak samo jak na fotce z prawej...co nie za bardzo mi się podoba...ale moje moze jeszcze trochę usiądą;). Na ile zmienił się komfort jazdy? jest to w ogóle odczuwalne? a jak prowadzenie?
Ostatnio edytowane przez Domanus ; 13-10-2011 o 19:56
zobacz moja bete ja obnizylem o 35 na sprezynach alpina i jest naprawda rewelacja, prowadzi sie super
czyli te -35 widzę że jest akurat pod względem wizualnym, napiszczie jeszcze jak jest z komfortem czy bardzo się zmienił?
Komfort nie uległ zmianie. A że przy okazji założyłem nowe amory, to jest po prostu lepiej :)
Gra muzyka
lepiej będzie się prowadzić nie będzie tak bujać na zakrętach. Na komforcie nie znacznie stracisz, jak dla mnie nie odczuwalne :)
Na waszym miejscu bym się nie zastanawiał, na wiosnę będę miał jeszcze niżej :D
-35 można jeszcze montować do seryjnych amorków
Ja mam -35 na nivo z edc i jest rewelacja komfort taki sam jak przed obnizeniam a na drodze trzyma sie duzo lepiej
Pisałeś, że na pewno nie obniżysz heheh
a jednak :]
ja polecam nowe amory i do tego -40 AP rewelacyjny komfort przy duży lepszym prowadzeniu + walory estetyczne !
Pewność na każdym kilometrze ...
A no pisałem :) ale jeżeli komfort jest tylko nieznacznie mniejszy lub nie odczuwalny woggóle, to można przemyśleć sprawę. Narazie rozeznaje temat, ale coś czuje że wiosna przyniesie spore zmiany. Napiszcie jeszcze jakie sprężyny dają najlepszy efekt przy maxymalnym komforcie, amorki założyłem z 1,5roku temu nowe MONROE i chodzi o to za czym się ewentualnie rozglądać gdyby decyzja zapadła na tak. Coś mi się zdaje że SEBEK chyba chandluje tymi rzeczami, czytałem też żeby lepiej coś firmowego, ale konkretnie co? Widzę że dużo osób kupuje AP jakie koszta?
Ostatnio edytowane przez lockbud ; 14-10-2011 o 18:12