Witam
Proponuje spotkanie na szybko na Bielanach na KFC.
Może na spocie ustalimy termin 2-dniowego MEGA-Spota we Wro.
Godzina.... ja myślę około 13?Jakieś inne propozycje?
1.Bezi
Witam
Proponuje spotkanie na szybko na Bielanach na KFC.
Może na spocie ustalimy termin 2-dniowego MEGA-Spota we Wro.
Godzina.... ja myślę około 13?Jakieś inne propozycje?
1.Bezi
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
1.Bezi
2.Olejus
Pić trzeba ! Jeść można !
Bogato widzę.Może kartingi jeszcze będą :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
3. szczurek
może bez przesady z tym kateringiem, ja wezme ze soba kanapki :) albo kupony do mcdolanda :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
A ja mam pytanie??
dlaczego z uporem maniaka organizujecie chwilowe i szybkie spociki (w tym samym miejscu itd) a nie jak wiekszość chce 2 dniowy duży spot??
a potem dziwicie się że nie ma chętnych,na takiego 2 dniowego spota sam bym pojechał ale na zimnie i wygwizdowie pod KFC to stał pare godzin nie będe
Jesli nie macie miejsca, czy czasu na organizacje to może wpadnijcie do nas - u nas jest i gdzie i ekipa fajna a i rozrywek nie brakuje :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
no tak nawet na odlotach więcej ofert :D
Pić trzeba ! Jeść można !
ja tez czekam na tego 2 dniowego spota :)
Też chętnie bym wpadl:D
Adasio święte słowa. Nie wierzę że nagle wszyscy sporządnieli i nie chcą przyjechać na 2 dniowe pijaństwo :)
Przeczytajcie mój pierwszy post w tym temacie....
Właśnie w niedziele ustalimy szczegóły 2-dniowego spota!!!!!!!!
Jak dzieciom trzeba tłumaczyć.
Bronko a Ty i tak wpadaj w tę niedzielę.