-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Witam.I mi siê podoba.moje wnêtrze hmm ,trochê siê chowa do twojego.
pozdrawiam
-
Vip
Vip
Nadszed³ w koñcu czas, aby w w±tku powitalnym co nieco uaktualniæ ;)
Do auta trafi niebawem zakupiony niedawno komplet listew drewnianych ze wzorem (zdjêæ niestety jeszcze nie mam), ponadto ty³y foteli z drewnem (os³ony z wg³êbieniem, wiêc pe³na profeska :) ).

Ponadto szykujê "ma³±" niespodziankê, ale na to potrzeba sporo czasu, chocia¿ prace nad projektem ju¿ rozpoczête - o efektach na pewno tutaj napiszê :)
-
Konto usuniête
A ja wiem ale nie powiem ;D. Mam nadziejê ¿e w miarê sprawnie posk³adasz to do kupy i na wiosnê bêdziesz siê ju¿ cieszy³.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Ja te¿ szukam ty³ów foteli z drewnem jak by kto¶ mia³ :) Tyle ¿e Ty masz banan a ja czarn± tapicerkê .
Czekamy na t± niespodziankê :)
Powodzenia w pracach :) !
-
Vip
Vip
-
Vip
Vip
SWAP
Wydaje mi siê, ¿e nadszed³ czas na sfotografowanie pierwszych widocznych efektów tego, co ostatnio dzieje siê z moim autem, a mianowicie swap silnika na S62B50 ;) Auto jeszcze w rozsypce, ale sukcesywnie prace posuwaj± siê na przód, jeszcze kilka tygodni i wszystko, mam nadziejê, bêdzie skoñczone :)
Tak jeszcze ca³kiem niedawno by³o (w trakcie rozbiórki):

Tak jest w tej chwili:

Na dzieñ dzisiejszy czekam na sprzêg³o od Radzikowskiego, wtedy do auta trafi skrzynia i bêdzie pierwsze odpalenie :) Peda³ sprzêg³a na zdjêciu odstaje, ale inna pompka wysprzêglika ju¿ kupiona, po zmianie powinien byæ równo z peda³em hamulca. Doczekaæ siê nie mogê :D
Ostatnio edytowane przez lukasz740 ; 18-01-2011 o 22:15
-
Konto usuniête
£ukasz trzymam kciuki ;D.
-
Vip
Vip
Tak wygl±da³o to auto w ostatni± sobotê, trochê zaniemówi³em jak zobaczy³em je bez zderzaka, maski, drzwi, kierownicy, fotela kierowcy itd.
Ale musi byæ dobrze, kombinujemy nawet jak szperê z M5 zaadoptowaæ :)
-
Zaawansowany U¿ytkownik
super zadbana 740-ka! Tylko po co ten SWAP?? patrze i nadziwic sie nie moge... cos sie dzialo z M62 ze go wywalasz?
Ostatnio edytowane przez matraks ; 13-12-2010 o 03:47
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum