A więc koledzy, miałem sie brać za wymiane oleju pod koniec miesiąca, ale zdarzyła mi się dzisiaj przykra niespodzianka. Stanąłem przed przejściem dla pieszych i pojawił sie problem, auto nie chciało ruszyć ;/ Wyskoczył bład na zegarach Getribeprogramm skrzynia przeszła w tryb awaryjny i przejechałem około kilometra do stacji paliw, zgasiłem auto, odpaliłem i już nie odjechałem. Niestety auto wróciło do domu na lawecie. Objawy wyglądają tak: Przełączając lewarek z pozycji P na R(wsteczny) czuje że tył auta się unosi ale nie ma siły ruszyć, Przerzucają na D i reszte biegów do jazdy na przód tył auta siada ale także jakby nie miało siły ruszyć. Czuje że skrzynia wrzuca bieg, ale jakby coś ją trzymało może ślizgało. Czy jest to możliwe z powodu niskiego stanu oleju? Spotkał ktoś się z podobnym przypadkiem? Bardzo proszę o jakieś odpowiedzi, bo nie wiem sam co robić a koszt kompletnego manuala to koło 3tysi albo i więcej. Zraziłem się do automatów, ale mam nadzieje że pomożecie mi rozwiązać mój problem i będe mógł znów cieszyć się jazdą moją E32. Pozdrawiam GRABS

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem