Owszem powinna mieć poduszke jak bym pogadal z gosciem napewno okazal by sie bratnią duszą idealnie skomponowane wedlug mnie gdybym kiedys mial E32 z podusztą to wywalił bym deske i wstawił zwykłą bo jest duzo ladniejsza, najbardziej podoba mi sie sportsitze pelna elektryka foteli ładna deska całkiem fajna kiera super silnik i skrzynia wydech i dokładka na zderzak. Auto pozostaje komfortową limuzyną tyle że szybszą niż kiedyś i bardziej zadziorną niektóre fanty dodają pazura ogólnie dobrze skomponowana i wedlug mnie tania gdybym odryskal kase z mojej pierwszej i drugiej e32 + to co w nie wlozylem to dając gosciowi 16 zostalo by mi jeszcze ze 2k na wache chętnie bym wymienił swojego błekitnego longa na tego czarnego a jedyna rzeczą którą bym zrobił to blache malutkie strupki gdzie nie gdzie widać. Kolo ma też pewnie to wspulne ze mna ze moze chwilowo mysli o sprzedazy a potem rezynguje bo kocha to auto ma dobre wspomnienia ale z drugiej strony moze gotówka moze chec posiadania innego auta popychają go do wystawienia na sprzedaz stad tyle ogloszen kasowanych i wystawianych na przemian. Ja bym chciał E30 w coupe i na wąskiej nie moge jej miec bo nie mam kasy z jednej strony chce sprzedac e32 by miec e30 ale z drugiej strony jak sie nia przejade to rezygnuje ze sprzedazy i takie mysli bija mnie kilka razy w tygodniu z czego doszedlem do wniosku ze za uczciwe niewygórowane pieniadze tj. ok 8k swojego longa nie sprzedam a za cene zawieszenia i innych dupereli auta nie oddam wiec bardziej odpowiada mi perspektywa ślubu z e32 i czekanie na ew wzrost wartosci a zarobienie/ uzbieranie coprawda nie wielkiej kwoty i kupno e30 by żyło obok E32