Chyba nie spotkałem jeszcze e32 na sprzedaż w formie aukcji / ogłoszenia, które byłoby traktowane w inny sposób. Przykre ale prawdziwe i polskie.
Co do auta, to przekaz sprzedającego sprzed kilku miesięcy był następujący: w auto od czasu budowy w kwocie przekraczajacej 30 tys, były regularnie inwestowane pieniądze, zarówno na eksploatację jak i na naprawę usterek.
Ponoć wymieniany był dwumas w komplecie ze sprzęgłem i jest na to faktura ~3 tys. Zakładając że to prawda, trudno odmówić poniesionych kosztów utrzymania, co do zawieszenia to tak obniżone auto jeżdżone po polskich drogach pewnie nie oparło się typowemu zużyciu, podobnie jak felgi, z których ponoć przynajmniej jedna była naprawiana.
Wydechu nie komentuje bo nie słyszałem.
Cena też jest odrębną kwestią, której w kontekście kosztu zbudowania tego auta nie wypada mieszać z błotem, jeśli ktokolwiek z zajmujacych głos ma pojęcie o zakresie prac wykonanych na tym aucie.
Ilekroć omawiana jest ta oferta sprzedaży, przychodzi mi na myśl, że wiele przemawia za postępowaniem sprzedajacego, zwłaszcza w obliczu "większości dzwoniących z pożyczonego od mamy Tak-tak'a i 30 groszy na koncie".
Czarne e32 w benzynie!
Gościu daje szanse zmieniając cene, ale po chwili myśli ze go chyba pogrzało i napadła chwila słabosci i że za mniej niż 20 poprostu sie nie da. Bo 20500 to nie wiem czy to nawet słuszne minimum, lekkie poprawki blacharskie są wskazane ale całokształt jest naprawdę bardzo dobry o ile stan rzeczywiście jest dobry, Chyba że auto posiada dość mocny haczyk który przemawia że chyba lepiej samochód jest sprzedać.
Teraz zostaje tylko czekać jak reszta gratów będzie na sprzedaż, a jest co brać.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
ooo jakie ciekawe:>
Ale zdjęcie silnika nie pochodzi z tej E32 :-P
~ wysłane poprzez Tapatalk
Rzeczywiście nie zwróciłem uwagi :)
Ale napisał "MOŻLIWOŚĆ ODPALENIA PONIEWAŻ SILNIK ZNAJDUJE SIĘ JESZCZE W AUCIE. PRZEBIEG 185 000. POSIADAM RÓWNIEŻ MANUALNA 6 BIEGOWĄ SKRZYNIE BIEGÓW DO TEGO SILNIKA, WRAZ Z KOMPLETNYM SPRZĘGŁEM."
Więc wydaje mi się że to o silnik z longa chodzi :D
skoro za opony dał 4 tyś to po ich zdjęciu felgi odda pewnie w cenie złomu.
hehe a jednak:D zdjęcia felg jeszcze na "starych" blachach a silnik polecam porządnie sprawdzić![]()