hehe a jednak:D zdjęcia felg jeszcze na "starych" blachach a silnik polecam porządnie sprawdzić![]()
hehe a jednak:D zdjęcia felg jeszcze na "starych" blachach a silnik polecam porządnie sprawdzić![]()
Cena kup teraz za 1 szt. fegi 4.999 zauwazyl ktos :D ? w takich cenach to rzeczywiscie tylko czekac na graty z niej ;D
cytat z allegro
,,PRAWDZIWIE UNIKATOWE FELGI MK MOTORSPORT,ŚWIEŻO PO RENOWACJI, JAK NOWE. DODATKOWO 4 PIEKNE OPONY TOYO Z OPONAMI 6 MM. KOSZT SAMYCH OPON TO PONAD 4 TYSIĄCE ZŁOTYCH. PODANA CENA JEST ZA KOMPLET 4 SZTUK. DLA ZAINTERESOWANYCH WYŚLĘ WIĘCEJ ZDJĘĆ. WSZYSTKICH INFORMACJI UDZIELĘ POD NUMEREM TELEFONU ............. ,, gdzie masz że za jedną szt ?
ale klikajac kup teraz kupili by my jedna sztuke wedlug aukcji
Pan sprzedający napisał mi że auto nie aktualnie :D Może czyta forum i stwierdził że na graty lepiej.
Znacie dalszy los tego pojazdu?
jak by ktoś chciał to można to ustalić,ewentualne namiary na pw.
Ostatnio edytowane przez e32maciek ; 07-09-2012 o 14:36
Z tego co wiem to to już było od kolejnego bo to było ogłoszenie z kętrzyna![]()
zgadza sie. samochód jest teraz w kętrzynie u kolesia , który od dłuższego czsu siedzi w bmw . prowadzi warsztat i sprzedaż części , zresztą sam się w nie u niego zaopatruję. właśnie w czasie ostatniej wizyty wczoraj zauważyłem , że grzebie się przy dziwnie znajomej e32. okazało się że to ta. następnym razem podgadam z nim jakie ma wobec niej plany.