Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 101

Wątek: Czarny long w german stylu :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar jaguar15
    BMW
    728ia e38
    Z tego co mi wiadomo właściciel wywoławczo krzyczy 15tysia,dla zainteresowanych podaje ewentualnie nr telefonu 602196832, najlepiej kontakt wieczorem. Pozdrawiam
    Be My Wife
    728iA e38 arktissilber metallic, e30 m-tech II m52b28tu diamantschwarz
    Cztery koła szóstka w rzędzie i polatac można wszędzie ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez e32maciek Zobacz posta
    ty naprawdę masz coś z głową.Byś chciał to byś wiedział to co Ciebie interesuje a tak to pisz sobie dalej na forach i miej wy..ane
    Jak na refleksje po 3 miesiącach idzie ci całkiem dobrze.

Zobacz jednak bez PW też się da :D

wywoławczo krzyczy 15tysia nr telefonu 602196832
    Mniej napinki życzę Maćku, nie każdemu musi pasować migdalenie się przez PW i tyle.

Nadal uważam że 15 tys to dobra cena za ten wóz, tak w temacie pozostając.
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Jak na refleksje po 3 miesiącach idzie ci całkiem dobrze.

Zobacz jednak bez PW też się da :D

Mniej napinki życzę Maćku, nie każdemu musi pasować migdalenie się przez PW i tyle.

Nadal uważam że 15 tys to dobra cena za ten wóz, tak w temacie pozostając.

Nie wiem czy po 3 miesiącach bo nie liczę i nie widziałem tej odpowiedzi wcześniej.Też Pw prawie nie używam ale czasem jest to najszybsza forma.Co do postu Jaguara to zauważ że jesteśmy z tego samego miasta i widujemy się kilka razy w tyg i gdybym mu nie powiedział co tu się dzieje (dając link przy okazji przez gg) to byś dalej siedział i "paczał" się w monitor bo może ktoś coś napisze i nie było by żadnego kontaktu ani ceny.

I nie mam napinki ale widzę że kogoś coś interesuje to staram się pomóc dając namiar i jeszcze dostaję odp. "mam wy...ne" to sorry...
    Ostatnio edytowane przez e32maciek ; 30-11-2012 o 08:33

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez e32maciek Zobacz posta
    Nie wiem czy po 3 miesiącach bo nie liczę i nie widziałem tej odpowiedzi wcześniej.Też Pw prawie nie używam ale czasem jest to najszybsza forma.Co do postu Jaguara to zauważ że jesteśmy z tego samego miasta i widujemy się kilka razy w tyg i gdybym mu nie powiedział co tu się dzieje (dając link przy okazji przez gg) to byś dalej siedział i "paczał" się w monitor bo może ktoś coś napisze i nie było by żadnego kontaktu ani ceny.
    I nie mam napinki ale widzę że kogoś coś interesuje to staram się pomóc dając namiar i jeszcze dostaję odp. "mam wy...ne" to sorry...
    "Chciałeś pomóc" to wrzucaj namiar w wątku, pomożesz forumowiczom którzy na jakimś etapie będą tego szukać na otwartym forum.

Do posapywania przez PW nikt kto będzie tego szukał nie ma dostępu, więc sens żaden.

Może odpisze szerzej bo zanosi się tu na brazylijską telenowele.

Nie czekałem na ten namiar tak bardzo jak ci się wydaje i nie ubyłoby mi w niczym gdyby się tu nie pojawił.

Był etap na którym zakup tego e32 dla kolegi był tylko kwestią "zrobienia miejsca na podjeździe", teraz miejsce to zajmuje inne V8 w manualu, więc bić się już nie ma o co.
    Było już do oddania za 12 tys, potem nastąpił etap spekulacji ceną, widziałem nawet 22 tys, teraz niech się dzieje co chce.

Uważam brak zainteresowania tym autem na forum za swoisty error w kontekście głoszących tu dla tego modelu największe uznanie.
    Niezależnie od obecnego stanu, był etap na którym reprezentowało poziom inwestycji i modyfikacji zupełnie niewspółmierny do forumowych e32.
    Chociażby dlatego warto było wtedy się tym interesować, bo cena była do przełknięcia, jak na tamten stan i auto na takim poziomie.

Dodam na koniec, że gdyby znalazł się ktoś kogo blokują jedynie finanse, a z potencjału jaki ma np. napęd, chciałby zrobić użytek, to możnaby się zastanowić nad zakupem tego auta "na pół", bo ja wizję na napęd mam zupełnie inną i kupić mógłbym całość bez silnika, skrzyni i ich przyległości.

Szczerze wątpię żeby znalazł się ktokolwiek chętny podjęcia tematu.
    Czarne e32 w benzynie!

Zaawansowany Użytkownik Awatar meush
    BMW
    E32 730iA V8, E87 118d

Doświadczony Użytkownik Awatar grabol
    BMW
    BMW e10 2002ti, e39, X5 4.8is
    To auto potrzebuje stałego właściciela i dużo serca.. Sam skusilbym się na tą zabawkę, lecz brak tak wolnych pieniędzy :/

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Fajny Gimbus sam bym sie skusił, szkoda że nie mam naskładane:( bo to naprawdę świetna cena

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    fajnie wyglądają te zagary z m5, szkoda że silnika jeszcze nie ma do kompletu

BMW
    e32
    Po roku czasu, znowu ogłoszenie:

http://tablica.pl/oferta/bmw-e32-740...tml#26f04d1784

WBAGD81020DE41167 tel 609539345 Opole

Kolejni sprzedający chyba wiedzą o tym aucie coraz mniej niż poprzednicy.

Coś nie zarabia ślubowóz, tablice po Jasku nadal z 2008 roku...

Siedziało w tym aucie kilka gratów które byłem gotów kupić natychmiast, płacąc z góry, nie negocjując ceny. Przeglądnąłem dziś zdjęcia z ogłoszenia i nie mam już po co dzwonić bo ich tam nie ma.

Troche mnie trafiło, bo było to jedyne jeżdżące e32 w PL z którego względnie dałoby się je odkupić.

Żeby nie było że z mojej strony tylko hejtowanie to napiszę: "fajny ślubowóz. Na pewno 4.4 6b do ślubu musi być."

Dziękuję i pozdrawiam
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e30
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Na podwójnym ma ponad 300KM
    takiej bzdury ze 4,4TU ma ponad 300 koni nigdy nie slyszalem i nawet nikomu to nie rzeszkadza. Gdzie wasza wiedza, pytam gdzie ??

Uprawnienia umieszczania postów