Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Auto forumowe do oceny?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak

Auto forumowe do oceny?

http://otomoto.pl/bmw-728-czarna-ind...C20748278.html

Warto je kupic?Napewno je znacie..:P?jest w moim przedziale cenowym :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    nie wiem jaki jest stan techniczny wiec nie bede mowil, ale moge napisac co mysle o tym co widac z zewnatrz, a wiec:
    auto czarne, szyby czarne, skora czarna, lampy czarne, nawet nerki czarne- typowy smotruch dla cyganów, od razu widac ze powazny czlowiek tym nie jedzie. chyba ze masz 20 lat i mieszkasz na blokach to pewnie bedziesz zachwycony...
    zdjec ze srodka nie ma, pewnie nie ma co pokazac.
    stare asc+t zamiast nowszego dsc
    brak edc
    stara skrzynia bez steptronica! :( a drazek biegow wyglada na zmieniany.
    ciekawe jaka klima tam jest: czy manualna, czy klimatronik stary, czy klimatronik nowszy?
    auto na zimowych felgach a za te letnie doplata!! to ile to wyniesie na gotowo?? szukalbym mlodszego, a juz na pewno takiego z nowa skrzynia i klimatronikiem i oponami letnimi w jednej cenie.
    silnik malutki :( moze dla kogos to zaleta.
    auto bezwypadkowe, niepalone, przez caly czas utrzymywane w nienagannym stanie - rozumiem ze pisze to pierwszy wlasciciel od nowosci, a nie trzeci w "naszym kraju"

moze to i jest zadbane i jezdzi dobrze ale po wygladzie zewnetrznym to jestem na nie.

Ja akurat nie znam tego auta? Kto się przyzna?

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    auto czarne, szyby czarne, skora czarna, lampy czarne, nawet nerki czarne- typowy smotruch dla cyganów, od razu widac ze powazny czlowiek tym nie jedzie. chyba ze masz 20 lat i mieszkasz na blokach to pewnie bedziesz zachwycony...
    PO twojej wypowiedzi myślę teraz, że plus minus 20% kolegów z forum to Cyganie... jestem w tych 20% Zobacz na galerie moich samochodów i najpierw przedstaw się w odpowiednim dziale, potem zacznij się wypowiadać na jakiś temat

Początkujący Użytkownik Awatar Szczygieł
    BMW
    7 e32
    auto czarne, szyby czarne, skora czarna, lampy czarne, nawet nerki czarne- typowy smotruch dla cyganów, od razu widac ze powazny czlowiek tym nie jedzie. chyba ze masz 20 lat i mieszkasz na blokach[/QUOTE]

a wiec nie zgadzam się również z Taką wypowiedzią. Sam nie pogardziłbym takim wyglądem auta gdyby było w dobrym stanie i nie to że jestem wierny i oddany e32 której właśnie szukam.
    Co do tego auta to sam jestem Ciekawy czy to prawda ze jest tu znane i czy ktoś się przyzna:)

apropos jak juz jestem przy tym temacie to nie sądzicie panowie że trochę śmierdząca sprawa z niską cęna tego auta? http://otomoto.pl/bmw-730-super-zadb...C20676961.html

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 540iA 2002r EX:E38 728i
    Cytat Zamieszczone przez chemik666 Zobacz posta
    http://otomoto.pl/bmw-728-czarna-ind...C20748278.html

Warto je kupic?Napewno je znacie..:P?jest w moim przedziale cenowym :)
    Hey. Widziałem to cacko na Majówce w Toruniu tego roku i mogę polecić ;) wygląda super jest zadbane i nie zmęczone a po rozmowie z właścicielem wiesz że nie rozmawiasz z laikem ;)

PS Gdyby to był silnik 3.5-4.4 sam bym brał ;)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Co za wypowiedź,nawet nie chciało mi się tego czytać.

Co z tego że jest czarne i shadow?W czym to przeszkadza? Mam czarne e60,z czarną nerką i shadowem to już znaczy że jestem łysy i w bagażniku leży kij do baseball-a?Kup sobie biała w chromi,to zmieni o tobie wizerunek i na bank będą ludzie myśleć że jedzie tym ministrant .

Nie lubię takich wypowiedzi a na marginesie to auta również nie znam i nie wiem do kogo należy.

Jeśli chcesz 2,8 to możesz się nią zainteresować....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez Szczygieł Zobacz posta

apropos jak juz jestem przy tym temacie to nie sądzicie panowie że trochę śmierdząca sprawa z niską cęna tego auta? http://otomoto.pl/bmw-730-super-zadb...C20676961.html
    masz racje, ze sprawa smierdzi - taki przerabianiec, w dodatku wyposazeniowy golas, i jeszcze rok produkcji 94 powinien byc duzo tanszy. pewnie za wsadzony gaz policzyl, a wiadomo ze takie instalacje nie sa tanie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 540iA 2002r EX:E38 728i
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    masz racje, ze sprawa smierdzi - taki przerabianiec, w dodatku wyposazeniowy golas, i jeszcze rok produkcji 94 powinien byc duzo tanszy. pewnie za wsadzony gaz policzyl, a wiadomo ze takie instalacje nie sa tanie.
    Może najpierw przedstaw swoje BMW (jeżeli masz) a nie dyskutuj o samochodzie którego nawet na oczy nie widziałeś... a 2 sprawa to nie jest to golas bo wątpię czy atermiczne szyby czy hydrauliczna klapa była w "golasie"...

PS nie zaczynajcie dyskusji o samochodzie innym niż autor tematu pokazał oO
    Ostatnio edytowane przez Proyer ; 09-10-2011 o 13:57

Początkujący Użytkownik Awatar Szczygieł
    BMW
    7 e32
    tak kolego "bmw" Twoje wypowiedzi nie są zbyt sensowne i troche wkroczyłeś ni z tego ni zowego pisząc książkę a o Tobie nie wiadomo nic ani o Twoim wozie

Uprawnienia umieszczania postów